Outfit: Plage Du Sud x Antwerpen

Zomer betekent warmte, warmte betekent zonnen en zonnen betekent bikini! Dat is voor mij een goed genoeg excuus om een bikini toe te voegen aan mijn collectie, en deze keer is het er eentje met héél veel kleur. Ik dacht: het mag wel eens iets anders zijn, en ik ging samen met Nikola zonnen op Linkeroever. Met een prachtig uitzicht, en een prachtige bikini maakten we een paar foto’s.

Het was héél warm, maar het waaide wel vrij hard, vandaar de opvallende aanwezigheid van mijn haar. Maar hey, wat een uitzicht! Antwerpen is sinds een paar maanden echt mijn thuis, en daar ben ik heel trots op. Het uitzicht vanop Linkeroever was echt prachtig. De kathedraal (het grote gebouw links op de foto’s) is mijn favoriete gebouw. Ik zie de kathedraal bijna elke dag, maar toch ben ik elke keer onder de indruk.

Terzake: de bikini. Ik vind het heel belangrijk dat een bikini goed zit, genoeg ondersteuning geeft, én goed bij mijn lichaam past. Zelf sta ik het mooist met bikini’s met rechte bandjes, dat brengt mijn lichaam in verhouding.

Deze bikini is van Plage du Sud, een merk dat ik tot voor kort nog niet echt kende. Gelukkig ken ik hen nu wél, want ze hebben echt hele mooie items. Mijn bikini is heel kleurrijk, met zwarte details. Ik koos voor het model met de naam Betty, en ik heb er geen spijt van: hij is mooi, én hij zit gewoon ook echt goed. Dat laatste vind ik superfijn, want zo voel ik mij zelfzeker in mijn bikini. Niets is zo lastig als bandjes die afzakken, en een broekje waar je de hele tijd aan moet prutsen.

Bikini: Plage du Sud

Wat is voor jou de perfecte bikini?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.