Perfecte wimpers: 2 nieuwe producten!

Iedereen wil toch lange, volle, gesepareerde wimpers? Ik ook, dus mijn hele leven is een zoektocht naar de juiste technieken, producten en tools om die perfecte wimpers te krijgen. Tegenwoordig zijn er heel veel mascara’s die superfijn zijn, maar de wimpers separeren blijft een moeilijk puntje. Ik heb niks tegen de “spinnenpoten”-look, maar ik ben zelf wel meer fan van een natuurlijke look, waarbij je wimpers als een waaiertje gespreid zijn. Onlangs kreeg ik twee producten die speciaal daarvoor ontwikkeld zijn: een mascara en een borsteltje voor je wimpers. Benieuwd?

De twee producten waarover ik het heb zijn de Smashbox Super fan Fanned Out Mascara en de M2 Beauté High precision eyelash comb. Allebei zouden ze ervoor zorgen dat je wimpers een mooi uitgewaaierd uitzien, en daar was ik erg benieuwd naar.

De Smashbox SuperFan Mascara geeft je wimpers twaalf uur lang volume, lengte en lift zonder klonteren of uitlopen. Hij is verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kost € 21,90.

Het borsteltje is ovaalvormig en de haartjes zijn best kort. Het zijn hele fijne siliconen haartjes. Ik weet niet goed wat ik daarvan moet verwachten, maar Smashbox belooft 94% meer waaiereffect met deze mascara, dus ik test hem graag uit!

Dit zijn mijn wimpers zonder mascara.

En dit zijn mijn wimpers met de Smashbox Super Fan mascara.

Ik vind het effect nu al goed! Mijn wimpers zijn inderdaad vrij mooi gesepareerd, en toch heb ik volume en lengte. Ik vind wel dat mijn wimpers er iets minder lang uitzien dan met andere mascara’s, maar toch vind ik het resultaat goed: ik heb liever gesepareerde wimpers die iets minder lang zijn, dan superlange wimpers met klonters die uitlopen.

Mijn wimpers zien er alvast heel mooi gesepareerd uit, maar het kan nog beter. De M2 Beauté High Precision Eyelash Comb is een kammetje waarmee je je wimpers kan kammen voor een extra waaierig effect.

Ik gebruik bij klanten vaak een spooley (mascaraborsteltje zonder product) om de wimpers door te kammen nadat ik de mascara heb aangebracht, zodat klontertjes weggaan, maar die grijpen de wimpers net niet genoeg vast.

In tegenstelling tot die spooley, gebruik ik de High Precision Eyelash Comb het liefst als mijn wimpers nog niet droog zijn, net na het aanbrengen van mijn mascara, dus.

Het ziet er misschien een beetje eng uit, maar dat is het zeker niet. De M2 Beauté High Precision Eyelash Comb grijpt mijn wimpers heel gemakkelijk vast, en ik kam ze zonder moeite door. Het voelt eigenlijk wel een beetje satisfying aan.

En dit is hoe mijn wimpers eruitzien nadat ik ze heb gekamd met het kammetje. Door de Super Fan mascara waren ze al mooi gesepareerd, maar nu zien ze er zo perfect uit dat het wel lijkt alsof ik valse wimpers op heb.

Je kan de High Precision Eyelash Comb uiteraard ook in combinatie met een andere mascara gebruiken, zoals ik doe. Nog steeds kan geen enkele mascara mijn Les Couleurs De Noir F-OXY Mascara overtreffen, en door ze meteen na het aanbrengen te kammen met het kammetje is het effect nog mooier.

Conclusie

Als ik één van deze twee producten moet aanraden, zou het de M2 Beauté High Precision Eyelash Comb zijn. De Smashbox Super Fan mascara is zeker een goede mascara, maar het kammetje is echt een ontdekking voor mij. Het is echt een toevoeging aan mijn make-uproutine, en maakt mijn wimpers perfect, elke dag.

Kam jij je wimpers soms?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.