Doctor Babor Lifting & Hydro Cellular Maskers

Ik vind het altijd leuk om mezelf een beetje te verwennen met maskertjes. Ik stel mezelf dan ook altijd kandidaat om nieuwe maskertjes uit te proberen, en de Doctor Babor Lifting & Hydro Cellular Maskers zagen er zo cool uit, dat ik ze meteen wilde proberen. Het zijn sheet maskers die de huid hydrateren, en haar verkoelen. Met al die zon kan mijn huid wel een boost gebruiken, dus als jij ook benieuwd bent naar de Babor Lifting & Hydro Cellular Maskers, lees dan zeker verder!

Er zijn een aantal verschillende Babor Lifting & Hydro Cellular Maskers. Je hebt een masker voor je volledige gezicht, maar er is er ook eentje voor je ogen, en zelfs voor je lippen. Ik probeerde de Babor Lifting Cellular Customized Silver Foil Face Mask en de Hydro Cellular 3D Hydro Gel Lip Pad uit.

  • Babor Lifting Cellular Customized Silver Foil Face Mask, € 69,00 voor vijf maskers
  • Babor Hydro Cellular 3D Hydro Gel Lip Pad, € 29,00 voor vier maskers

De Doctor Babor Hydro Cellular 3D Hydro Gel Lip Pads zijn kleine maskertjes om over je lippen te leggen. De maskers zijn gel-achtige pads die perfect over je lippen passen en de gevoelige huid verkoelen, maar ook hyaluronzuur bevatten die je lippen hydrateren en voller maken. De pads zijn heel erg handig: je legt ze over je lippen, wacht een kwartiertje en hello, beautiful lips. Na gebruik zien mijn lippen er zacht en plump uit.

Het Doctor Babor Lifting Cellular Customized Silver Foil Mask, dan, want dat ziet er ook heel veelbelovende uit. Het is een masker met twee fasen: je begint met een booster, en dan breng je het sheetmasker eroverheen aan, zodat de formule extra goed zijn werk kan doen.

Er zijn drie boosters, waarmee je je masker-ervaring helemaal kan afstemmen op jouw huid.

Ultimate Calming Serum

Het eerste serum is uiterst kalmerend, en breng je aan op de plekken op je gezicht waar je last hebt van roodheid, of waar je een branderig gevoel hebt. Deze booster breng ik aan rond mijn neus en op mijn wangen.

BTX Lift Serum

Dit serum werkt ontspannend, en strijkt lijntjes en rimpels glad. Deze booster breng ik aan tussen mijn wenkbrauwen en langs mijn neus-lip-plooi.

Collagen Boost Infusion

De laatste booster bevat ontzettend veel collageen, waardoor hij je huid verstrakt en lift. Deze booster gebruikte ik op mijn voorhoofd en mijn kaaklijn.

Na de boosters breng je het sheet masker aan over de serums heen, zodat ze extra goed hun werk kunnen doen. Het masker is zilver en super fancy! Je laat het masker 15 tot 20 minuten zitten, en achteraf masseer je de restjes in je huid. Het resultaat: een gekalmeerde, gehydrateerde huid die er strak en glad uitziet! Ik heb het masker nu twee keer gebruikt, en achteraf ziet mijn huid er echt stralend uit. Mijn huid voelt ook een stuk meer gehydrateerd, iets wat ik zeker kan gebruiken met alle zonnestralen van de laatste dagen.

Conclusie

Mijn conclusie is heel positief. De Doctor Babor Lifting & Hydro Cellular Maskers zijn misschien niet de goedkoopste, maar ze geven wel veel effect. De Doctor Babor Hydro Cellular 3D Hydro Gel Lip Pads zijn handige, schattige pads die je over je lippen legt voor instant verkoeling en hydratatie. Het Doctor Babor Lifting Cellular Customized Silver Foil Mask is een fancy zilver masker dat je kan aanpassen aan jouw gezicht, en je huid lift, kalmeert, en glad maakt. Een ideale boost voor deze warme dagen!

De producten van Doctor Babor zijn verkrijgbaar bij je schoonheidsinsituut, en online.

Hou jij ook zo van maskers?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.