Outfit: How About Them Pineapples?

Ananassen zijn een echt symbool voor de zomer: ze zien er cute uit, ze zijn lekker en verfrissend, én ze zijn ideaal om je summer body waar te maken. Ananas bevat ontzettend veel vitamine C, en het zorgt er ook voor dat je huid gaat stralen. Je merkt het: ik ben ananasambassadeur. Vandaag is mijn outfit helemaal in thema van de heerlijke vrucht, van de jurk tot de accessoires tot ikzelf (soort van). 

Wat is het heerlijk om een losse zomerjurk te dragen in de zomer! Dit jurkje met ananassen is van Primark, en ik vind vooral het zachte en lichte stofje ideaal. Dit is echt iets dat ik graag draag als het warm is. De jurk heeft onderaan langs beide kanten een split, maar verder is hij tot over de knieën.

Ik vind het fijn dat hij wat langer is, want soms vind ik het juist leuker om wat meer bedekt te zijn. Op die manier is je huid beschermd, en hoef je je ook geen zorgen te maken dat je “te bloot” bent. Al vind ik dat laatste een beetje onzin, want ik ben zelf heel erg van mening dat je moet dragen waar je je goed in voelt, maar ik merk toch dat als ik wat meer huid laat zien, ik me wat ongemakkelijker voel op straat.

Het is duidelijk tijd voor een paar nieuwe sandalen, want ik draag altijd dezelfde! Dit is volgens mij zelfs het enige paar platte sandalen dat ik heb, dus ik heb het in mijn agenda geschreven: dinsdag ga ik shoppen voor een paar nieuwe sandalen. Als je tips hebt, laat het me zeker weten!

Mijn zonnebril kocht ik ooit op een marktje in het buitenland, dus ik zou je niet kunnen vertellen waar je hem vindt. Het halskettinkje past perfect bij de jurk, want het is een ananasje! Om eerlijk te zijn weet ik niet meer van waar ik het heb, maar ik vond er online eentje van Les Cleias dat er erg op lijkt. Om het hele ananaseffect af te maken, ziet mijn hoofd er ook uit als een ananas: ik draag mijn haarlint van Atelier des Femmes weer. Voornamelijk om mijn haar uit mijn gezicht te houden, maar ik vind het ook wel heel mooi. Deze laatste is echt een aanrader, het is zo’n handig ding!

Jurk: Primark // Sandalen: New Look // Halsketting: Les Cleias // Zonnebril: op een marktje in het buitenland // Haarlint: Atelier des Femmes

Hou jij ook zo van ananas?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.