Gliss Kur Supreme Length

Soms word ik hélemaal gek van mijn haar, maar meestal ben ik wel heel blij met mijn lange lokken. Lang haar heeft echt iets vrouwelijks, en het is zo leuk als je creatief kan zijn met je haar: je kan het opsteken, vlechten, krullen, … Om je lange haar te verzorgen bracht Gliss Kur een nieuwe lijn uit, die zowel voor je wortels als voor je puntjes zorgt. De Supreme Length producten beschermen en verzorgen je haar, voor zijdezachte lokken en stevig haar!

De lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner en een crème voor je haar. Voor de langharigen onder ons is het een bekend fenomeen: haar dat vettig is aan de wortels, maar droog aan de punten. Dat is mijn voornaamste lang-haar-struggle, en er zijn maar weinig shampoos die hier een einde aan brengen. Wat ben ik dus blij dat deze Gliss Kur Supreme Length producten nét dat probleem aanpakken.

De producten bevatten micro-herstel-lipides en pioen essence. Ze verwijderen overtollig talg aan de haarwortels en herstellen de beschadigde haarlengtes. Op die manier is je haar perfect in balans, en kan het welig blijven tieren!

De shampoo beschermt tegen schade, en maakt mijn haar perfect schoon. Met de conditioner na het wassen wordt mijn haar heel soepel, en dat komt onder andere doordat de producten keratine en micro-repair-lipiden bevatten.

Om mijn verzorgingsroutine af te maken, breng ik na het douchen een nootje van de Repair Control Cream aan op mijn punten. De crème is licht, maar zorgt er wel voor dat pluis verdwijnt, en vooral: hij beschermt mijn haar, zodat het minder snel breekt!

De producten van Gliss Kur zijn verkrijgbaar bij de drogist en online.

Hou jij ook zo van lang haar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

21 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.