Kruidvat Spa Secrets Body Mist

In de zomer vind ik het super om een verfrissende body mist bij me te hebben. Na een heet busritje – ik heb er echt al veel gehad dit jaar – heb ik echt behoefte om mezelf snel even op te frissen, en daar zijn de nieuwe Kruidvat Spa Secrets Body Mist geurtjes perfect voor! Ik kreeg drie heerlijke geuren opgestuurd, en die probeerde ik met veel plezier uit. Vandaag vertel ik je alles over de Kruidvat Spa Secrets Body Mists

De Spa Secrets producten bestaat uit een aantal lijnen die geïnspireerd zijn op landen. Hierboven zie je India, Brazilië en Bali, drie kleurrijke flesjes met een heerlijk geurend water erin. De producten zijn erg betaalbaar, en zien er leuk uit: ze fleuren zo je badkamer op. Ik hou vooral van het reliëf boven- en onderaan de flesjes!

  • Kruidvat Spa Secrets Body Mist, € 3,99 per stuk

Eerst reizen we af naar India, een land in Zuid-Azië waar ik ontzettend graag eens naartoe wil. Voorlopig doen we het maar met de geur van witte lotus en sesamolie, om in Indiase sferen te komen. De geur is fris, maar toch rijk. Omdat een body mist is, is hij vrij subtiel, en dat vind ik wel fijn. Het is een verfrissende splash, die niet overweldigend is.

Dan reizen we verder naar Brazilië. Ik denk natuurlijk meteen aan de wereldbeker van het voetbal, toen België Brazilië versloeg – wat was dat een mooi moment! Nog mooier is de geur van maracuja, een vrucht die wat lijkt op passievrucht, en acaibessen.

We sluiten onze reis af in Bali, een land dat tegenwoordig ook heel populair is bij toeristen. De Body Mist ruikt naar frangipane en kokoswater, en heeft daardoor iets heel exotisch.

Conclusie

Geen tijd of geld om op reis te gaan deze zomer? Deze Kruidvat Spa Secrets Body Mists zijn the next best thing. Grapje, natuurlijk, maar ze zijn wel heel fijn om jezelf een beetje op te frissen doorheen de warme zomerdagen! En bovendien zijn ze heel budgetproof, dus je hebt eigenlijk geen reden om ze niet eens te gaan ruiken.

Waar ga jij het liefst op reis?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.