Outfit: Royal Blue

Meestal verkies ik in mijn outfits warme tinten, behalve als het om blauw gaat. Ik vind blauw zo’n mooie en stijlvolle kleur, en al ben ik een vrij warm type, vind ik veel blauw terug in mijn kleerkast. Vorige keer droeg ik al een heel simpel en budget jurkje, en vandaag is dat eigenlijk niet anders. Ik hou gewoon echt van basics. Mijn outfit of the day is vandaag een erg blauwe jurk. 

Hoewel deze outfit vrij simpel is, zit er toch veel kleur in. Het blauw van mijn jurkje is echt een statement kleur, die opvalt en mijn bruine kleur benadrukt. Geen zorgen, trouwens, die bruine kleur komt volledig uit een flesje, dus ik hoef me geen zorgen te maken over beschadiging door de zon, haha!

Mijn jurk is opnieuw van Romwe – ik plaatste onlangs een grote bestelling – en dus heel budgetproof. Ik weet dat veel van mijn lezers betaalbare items wel kunnen appreciëren, maar ik moet er wel een kanttekening bij maken: je betaalt er niet veel voor, maar dan moet je ook niet té veel van de kwaliteit verwachten. De kleur is mooi, en de snit ook wel, maar het stofje valt me een klein beetje tegen. Ik had verwacht dat het een zachte stof zou zijn, maar het is eerder zo’n glad stofje dat aan een parachute doet denken. Al bij al vind ik het de prijs wel waard, maar het zou gewoon nét wat leuker zijn als de stof zacht en soepel was.

Ken je mijn nieuwe zonnebril al? Hij is van Polette en opnieuw op sterkte. Ik hou echt van de roze spiegelglazen, en het feit dat ik er beter door kan zien. Als je nog op zoek bent naar een bril of een zonnebril, op sterkte of niet, ik raad Polette écht aan. Het is mijn favoriete brillenmerk, én hun brillen zijn ook nog eens best betaalbaar.

Mijn armbandje is het bekende Paul Hewitt bandje. Het ankertje is zo schattig, en de combinatie van zwart en roségoud geeft het een stijlvolle uitstraling. Ik vind het een prachtig accessoire dat bij elke outfit past.

Jurk: Romwe // Zonnebril: Polette // Armbandje: Paul Hewitt

Draag jij vaak blauw?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.