Urban Decay Hi-Fi Shine Lipgloss

Vandaag voel ik me wat feestelijk, en daarom vind ik dat het wel wat mag shinenUrban Decay is altijd al een van mijn favoriete luxemerken geweest, en toen ze met de nieuwe Hi-Fi Shine Lipgloss kwamen, was mijn interesse gewekt. De glossjes zouden heel comfortabel dragen, je lippen verzorgen en ze een prachtige glans geven. Normaal gezien ben ik niet zo voor lipgloss, maar soms vind ik het echt wel iets hebben. Ik probeerde drie kleurtjes van de lijn uit, en vertel je vandaag wat ik ervan vind! 

Ik stel je graag voor aan NakedBig Bang en Midnight Cowgirl. Die namen alleen al, daar krijg je het toch warm van? De Urban Decay Hi-Fi Shine Lipgloss is niet plakkerig, en bevat ingrediënten die je lippen zacht maken. En nog een bonus: hij komt in een vanille/munt smaak!

De verpakkingen zijn echte kunstwerkjes. Ze zien er zo design uit, met hun afgeronde hoeken en glanzende afwerkingen. Op vlak van verpakkingen stelt Urban Decay nooit teleur! De applicator is een vrij standaard glossapplicator, maar het speciale eraan is dat hij van silicone is, waardoor het aanbrengen nog beter zou gaan.

Van links naar rechts zie je Naked, een mooie nude tint, Big Bang, een knallende roze tint met paarse shimmers, en Midnight Cowgirl, een melkroze gloss.

De glossjes voelen inderdaad niet echt plakkerig aan, en ze hebben echt héél veel kleur om een lipgloss te zijn. Het pigment is alvast goedgekeurd, en de dekking is ook mooi egaal.

Naked

Naked is echt zo’n My Lips But Better tint. Hij geeft mijn lippen een mooi kleurtje, en doet ze shinen!

Deze tint is een perfecte nude voor mij! En inderdaad: hij voelt heel fijn aan op de lippen.

Big Bang

Knallen doet hij zeker, Big Bang. Het is een fel tintje met opvallende shimmers. Hij brengt wel heel mooi aan, en voelt zeker niet onaangenaam aan op mijn lippen.

Midnight Cowgirl

Midnight Cowgirl is een echt melktintje, voor de wat lichtere types onder ons. Hij is iets minder egaal dan de andere glossjes, maar dat komt ook wel doordat mijn lippen donkerder zijn dan de tint van de lipgloss.

Ik vind Midnight Cowgirl voor mezelf iets te licht, maar dat betekent niet dat hij niet mooi is. Hij zit best mooi op mijn lippen, zeker voor een te lichte lipgloss, en hij voelt ook heel fijn!

Conclusie

Goedgekeurd! De Urban Decay Hi-Fi Shine Lipgloss is inderdaad een van de fijnere lipglossjes die ik heb geprobeerd. Ze voelen niet plakkerig aan, hebben hele mooie kleurtjes en dekken prima. Mijn favoriet is zeker Naked, want die past perfect bij mijn lippen. De glossjes voelen zacht aan op mijn lippen, en ik voel het minty effect zelfs een beetje.

De Urban Decay Hi-Fi Shine Lipglossjes zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL of online.

Draag jij soms lipgloss?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.