The Body Shop Black Musk Night Bloom

Liefhebbers van zwaardere geuren, opgelet! The Body Shop stelt de nachtelijke variant van Black Musk voor: Night Bloom. De geur is geïnspireerd op bloemen die ’s nachts bloemen – vandaar de naam – en ruikt heerlijk sterk en Oosters. Een parfum met fruittoetsen, maar vooral heel veel muskus. Ik ben zelf een van die zware-geuren-liefhebbers, dus vandaag lees je wat ik vind van de The Body Shop Black Musk. 

De verpakking verklapt al veel van wat er in het flesje zit. Zowel het doosje als de flacon zijn diep-, diepzwart, met gouden details. Ik hou wel van de vormgeving: het is simpel, maar door de combinatie van het goud met het zwart ziet het parfum er luxueus en stijlvol uit.

Topnoten

  • Ananas
  • Rode bes
  • Peper

Hartnoten

  • Heliotroop
  • Ylang-ylang

Basisnoten

  • Patchouli
  • Muskus

De muskus is heel snel te ruiken, en blijft het meest waarneembaar, maar ook de bessen en de patchouli ruik ik duidelijk terug. De geur is vrij simpel, vind ik, maar dat maakt hem juist zo goed. Het is zeker geen overdag-geur, maar zelf zou ik hem zeker overdag durven dragen. Ik weet het: ik ben een durfal.

The Body Shop Black Musk Night Bloom is een zware geur, die clean is en luxueus ruikt. Ik raad je aan om hem eens te gaan ruiken, want bij mij is hij alvast favoriet!

Hou jij van zware geuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.