Outfit: Queen of the Jungle

Als je een queen bent, moet je soms een kroon dragen, toch? Ik was even vergeten dat ik effectief een kroontje in mijn kast heb liggen, en toen ik het toevallig nog eens tegenkwam, wou ik het meteen opzetten! Vandaag voel ik mij echt de queen of the jungle, met mijn jurkje dat een hele tropische print heeft, en mijn kroon van bladeren. Haha! 

Ik ben echt helemaal weg van de print van deze jurk! Het is zo mooi en zomers, en de combinatie van wit en groen steelt telkens mijn hart. De vorm van de jurk vind ik ook super, het ziet er meteen zo fancy uit. Jammer genoeg was de jurk een paar maten te groot voor mij – al had ik wel een small besteld – dus ik moest met spelden en kapstokken de jurk vanachter vastmaken. Gelukkig kan mijn mama supergoed naaien, en zij gaat het jurkje voor mij aanpassen, jeej!

Dit is niet echt een outfit die ik zomaar elke dag zou dragen, maar in de zomer vind ik het nu en dan wel leuk om een klein beetje specialer gekleed te gaan. Ik koos voor mijn kroontje dat ik kocht via Boohoo, omdat het mijn haar op z’n plek houdt, en omdat het super fancy is! Jammer genoeg is het kroontje niet meer verkrijgbaar op Boohoo, maar gelukkig vind je online heel veel vergelijkbare accessoires, zoals hier, hier, hier en hier.

Mijn schoenen zijn van Unisa, en ze zijn al een tijdje favoriet. Het zijn sandalen met een hoge hak, die eigenlijk bij zowat elke outfit goed passen, én die goed zitten. Ze waren niet héél goedkoop, maar het geld zeker waard! En ik zie nu ook dat ze in solden zijn, dus zeker het kijken waard.

Jurk: Romwe // Kroon: Boohoo // Schoenen: Unisa

Hou jij ook zo van tropische prints?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.