L’Oréal Série Expert Solar Sublime

Ondertussen weet je al wel dat de zon de nummer één oorzaak van huidveroudering is, maar wist jij dat UV-stralen ook je haar beschadigen? Door de zon wordt de haarvezel afgebroken, waardoor je haar op termijn dunner en breekbaarder wordt. Niemand wil pluizig of droog haar, en daarom komt L’Oréal Série Expert met een verzorgingslijn specifiek om je haar te beschermen tegen de zon. Ik probeerde de producten uit, en vertel je vandaag wat ik ervan vind. 

De L’Oréal Série Expert Solar Sublime lijn bestaat uit een shampoo, een masker en een spray voor extra bescherming. De verpakkingen zijn zonnig, en met mijn geel-obsessie tegenwoordig ben ik nu al enthousiast!

Het ingrediënt dat op de drie producten heel duidelijk staat is Mexoryl S.O. en dat is een hele bekende zonnefilter! De producten zullen je haar dus inderdaad beschermen tegen de zon, nice.

  • L’Oréal Série Expert Solar Sublime Shampoo, € 9,20
  • L’Oréal Série Expert Solar Sublime Masque, € 12,50
  • L’Oréal Série Expert Solar Sublime Spray, € 11,50

De shampoo is aan de rijke kant, maar maakt mijn haar niet zwaar. Ik merkte meteen op dat de producten echt wel een beetje naar zonnecrème ruiken, en daarom doen ze me meteen denken aan de zomer. Vooral het masker is het ideale product om je haar goed te voeden, want hij is stevig en smelt als je het aanbrengt op je haar, heerlijk.

De spray is een leave-in conditioner die ik aanbrengt op mijn haar nadat ik het gewassen heb. Het is een beetje een olie-achtige vloeistof, maar is niet te vet. De spray verzorgt mijn haar, beschermt het tegen de zon, en maakt het extra glanzend!

Conclusie

Ik ben altijd maar aan het zagen over de zon en dat je je huid moet beschermen. Ik kan niet geloven dat ik niet eerder had gedacht aan het belang van je haar beschermen. Gelukkig was er de L’Oréal Série Expert Solar Sublime lijn, want die verzorgt mijn haar niet alleen goed, maar ze beschermen mijn haar ook effectief tegen de zon. Bovendien zijn ze niet zo hele duur, en hebben ze gele verpakkingen (geelverslaafd? Ik?).

  • L’Oréal Série Expert Solar Sublime Shampoo, € 9,20
  • L’Oréal Série Expert Solar Sublime Masque, € 12,50
  • L’Oréal Série Expert Solar Sublime Spray, € 11,50
Is deze lijn iets voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.