Interieur-update: mijn woonkamer

Sinds ik alleen woon ben ik vaak bezig met het inrichten van mijn appartementje. Ik vind het echt heel leuk om nieuwe manieren te vinden om mijn plekje nog gezelliger en mooier te maken. Ik begon met alleen het hoogstnoodzakelijke: veel wit en een paar meubels. Ondertussen heb ik al wat dingen kunnen toevoegen die mijn woonkamer een stuk persoonlijker maken, en vandaag geef ik je graag een update. Ben je benieuwd naar hoe mijn woonkamer er op dit moment uitziet? Lees dan snel verder!

Dit is mijn woonkamer! Ik heb niet heel veel ruimte, dus ik wou alles heel open en licht houden, en dat is me goed gelukt. Op dit moment staat er in mijn woonkamer een zetel, een salontafel, een rieten stoeltje, een gele fauteuil, twee kleine bijzettafeltjes en een  dressoir. Eigenlijk nog veel, maar ik vind niet dat het te vol staat. Integendeel, ik had op woonboulevardpoortvliet.nl een paar fauteuils zien staan die ik wel mooi vond, voor mij mag er nog wel eentje bij!

Ik heb een paar planten in mijn woonkamer staan, en daar ben ik heel blij mee. Alleen deze varen is echt zo droog als iets, en ik geef hem best nog veel water. Het is een beetje een diva. De roze flamingo heet ružni, en dat betekent “lelijke” in het Kroatisch. Maar ik vind hem wel heel knap!

Aan de andere kant van mijn woonkamer staat mijn dressoir. Ik vind dit echt een hele mooie kast, en ik probeer hem zo ordelijk mogelijk te houden. Naast mijn dressoir staan twee planten, die heel flink zijn – zeker tegenover mijn varen.

Op mijn dressoir mag alles staan dat pastelkleurig is, en fruit. Van links naar rechts zie je mijn fruitschaal met veel avocado’s, de Balance poster is van Desenio, mijn Nude bluetooth-speaker, een roze Grace FlowerboxChloé Fleur de ParfumTiffany & Co. Signature Eau de Parfum, Marc Jacobs Daisy Love en mijn favoriete geur van RitualsBanyu.

Conclusie

Ik ben heel blij met mijn woonkamer, maar het is nog niet af! Ik heb nog een paar extra posters besteld, die ik wil ophangen, en ik zou graag nog een extra fauteuil willen. Het is superleuk om mijn eigen appartement te kunnen inrichten naar mijn eigen smaak en persoonlijkheid. Als jullie leuke tips hebben voor decoratie ofzo, laat het me zeker weten!

Wat vind jij van mijn woonkamerinrichting?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.