Outfit: Dark & Light

Mijn outfit van vandaag is zowel donker als licht. Ha! Nu weet je totaal niet wat je je erbij moet voorstellen, he! Met donker bedoel ik de kleuren – nu ja, kleuren, alles is zwart – en met licht bedoel ik dat de stofjes heerlijk licht zijn, en dus ideaal voor de zomer. Het is een hele simpele outfit, maar dat moet kunnen, vind ik. Als het zomer is, en heel warm, ga ik graag voor een laidback look, en deze outfit ziet er leuk uit, maar is gewoon ook chill

Héérlijk: mijn haar in de wind, de zon achter mij, losse kleding en comfy sneakers. Wat wil een mens nog meer? Ik hou zo van de zomer, van mij mag het seizoen wel een paar maanden langer duren. Op dit moment zit ik in China, de natuur te ontdekken, en hier is het ook heel warm, maar in Antwerpen is het ook al prachtig weer geweest.

Wat vinden jullie van mijn outfit? Het lijkt een playsuit, maar het is gewoon een topje met een shortje. Mijn top is simpel en zwart, en heb ik al héééééél lang. Ik draag het supervaak, omdat het zo basic is.

Ik combineerde mijn go-to zwarte topje vandaag met een short uit de Esmara by Heidi Klum collectie van Lidl. Ik heb al veel items van die collectie laten zien, en ook deze short is superleuk. Hij is comfortabel, en de rode accenten maken hem heel schattig en speels. En nog een pluspunt: hij is lang genoeg om mijn kont helemaal te bedekken.

Mijn sneakers zijn een van mijn New Balance sneakers. Ze zitten zo goed, en ik vind ze echt heel cool staan, altijd. Ik vind dat een mooi paar sneakers je outfit helemaal af kan maken! Mijn zonnebril ten slotte, heb ik ook al heel lang, en ik moet eerlijk toegeven dat ik totaal geen idee heb waar ik hem ooit heb gekocht, maar ik vond een gelijkaardig model online!

Top: Lascana // Short: Esmara by Heidi Klum // Sneakers: New Balance // Zonnebril: Reclaimed Vintage

Draag jij soms zwart in de zomer?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.