Shopping Tip: Shop Lokaal met Storesquare

Heb jij al van Storesquare gehoord? Het is een online platform waar je kan shoppen bij lokale winkels. Lokaal shoppen is de toekomst, en het heeft gewoon ook heel veel charme. Daarom ben ik alvast fan van het concept, en vandaag wil ik jou er ook aan voorstellen. We shoppen met z’n allen steeds vaker online, en daarom wordt de lokale handelaar wel eens vergeten. Storesquare maakt daar een einde aan, en vandaag toon ik je de leukste items die ik tegenkwam! 

Een van de grote voordelen van Storesquare vind ik dat je er zowel items vindt die je gemakkelijk online kan kopen, maar ook dingen die je anders nergens zou vinden. Een paar voorbeelden hierboven: het Sunflair badpak vind je in veel (online) winkels, maar het zwarte jurkje en de roze top ben ik nog nergens anders tegen gekomen. En check ook de superschattige tas van Tutu Chic, ik hou echt van pastel! Tegenwoordig kijk ik ook supervaak naar luxe juwelen, al kan ik ze niet echt betalen. Dromen mag, hé!

Je vindt er niet alleen maar fashion, maar echt vanalles! Ik ben zelf altijd heel erg op zoek naar mooie decoratie om mijn interieur nog mooier te maken, dus ik ging even rondkijken wat ze in de aanbieding hadden. Ik ben heel erg into goud, merk ik, haha! Het allerleukste vind ik kussens, ik wil graag mijn hele zetel en ook mijn bed vol leggen met duizenden kussens. En omdat mijn geurstokjes van Rituals bijna op zijn, en het een limited edition was, ben ik ook altijd op zoek naar de perfecte geurstokjes die lekker ruiken, én er mooi uitzien.

Ga jij ook shoppen op Storesquare? Wat vind je van het concept?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.