Ik ga op reis en ik neem mee… Uriage!

Bescherm je huid goed tegen de zon en je zult er voor altijd jong uitzien. Simpel, niet? Sorry dat mijn plaat een beetje blijft hangen, maar zonnebescherming is superbelangrijk, voor je gezondheid en als je huidveroudering wilt tegengaan. Eigenlijk moet je je huid het hele jaar door goed beschermen, maar op vakantie is dat zéker belangrijk. Ik probeer daarom zo veel mogelijk verschillende zonneproducten uit, zodat ook jij de juiste keuze kan maken. Vandaag is het de beurt aan Uriage, lees snel verder!

Je beste zomer beleef je met Uriage. Ze stuurden me een zalig zomerpakketje op, met een paar van hun zonneproducten en een schattig waaiertje met ananasjes! In het pakketje zaten de Bariésun Dry Mist SPF50, de Bariésun Ultra-Light Fluid SPF50 en de Uriage Thermal Water spray. Met deze producten ga je hélemaal beschermd op reis.

In mijn koffer zit alvast de Uriage Bariésun Dry Mist met SPF50. De spray is gemakkelijk in gebruik omdat je hem enkel over je lichaam hoeft te sprayen, en omdat hij droog is, krijg je geen plakkerig gevoel en hij geeft je ook geen witte vlekken. Je kan de spray gebruiken op een droge én een natte huid. Hij beschermt je huid tegen UVB én UVA, en doordat hij Uriage Thermal Water bevat zorgt hij er ook voor dat je huid niet uitdroogt.

De Bariésun Dry Mist is olievrij, waterafstotend én hypo-allergeen. Wauw, volgens mij kan het niet beter worden dan dat!

Voor het gezicht is er de Bariésun Ultra-Light Fluid, die ook een SPF50 heeft, tegen UVA en UVB beschermt en droog aanvoelt. Deze vloeistof is perfect voor de gevoelige huid, want hij heeft dezelfde fijne eigenschappen als de Dry Mist, en doordat hij zo licht is, kan je hem ook gebruiken op de vette huid, want hij zal je poriën niet verstoppen.

Ik kan het alleen maar bevestigen: deze crème is heerlijk licht, trekt snel in, en laat geen vet residu achter waardoor mijn huid gaat glanzen of ik verstopte poriën krijg. De ideale toevoeging aan mijn huidverzorgingsroutine.

Om je huid tussendoor op te frissen neem je gewoon de Thermal Water spray mee, die je huid hydrateert, kalmeert en beschermt. Je hebt hem ook mét zonnefilter, maar ook zonder die zonnefilter is dit een heel fijn zomerproduct. Het is een verfrissende spray die je gemakkelijk over je gezicht heen kan aanbrengen, en die je huid een boost van hydratatie geeft. En dat kan je huid waarschijnlijk wel gebruiken na zoveel tijd in de zon!

Conclusie

Al zou ik het willen, ik zou niets slechts kunnen zeggen over deze Uriage zonneproducten. De Bariésun Dry Mist is de droom van elke zonnecrème-freak: hij is gemakkelijk, voelt niet plakkerig aan, en is perfect voor de gevoelige huid. Ook de Ultra-Light Fluid is een topper, die je elk excuus om je gezicht niet in te smeren afneemt. Als ik ooit nog iemand hoor zeggen dat ze hun gezicht niet beschermen tegen de zon, gebruik ik deze producten als argument!

De producten van Uriage zijn verkrijgbaar bij de apotheek en online.

Bescherm jij je huid genoeg tegen de zon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.