Outfit: Flared Pastel

Woensdag zag je me op m’n casual, maar vandaag ga ik voor een fancy look. Ik had een supercoole broek besteld die ik zo snel mogelijk wou dragen. Vroeger, toen ik in het middelbaar zat, zou ik nooit iets anders dragen dan een skinny jeans, maar tegenwoordig is het hélemaal oké om een statement broek te dragen. Je vindt ze in alle vormen en maten, en ik koos voor een broek die ergens tussen neutraal en opvallend zat. Benieuwd naar mijn roze-pastel-flared-fancy look? 

Alvast een disclaimer: mijn ogen zijn een beetje rood op deze foto’s. Ik had op de dag van de shoot heel veel last van mijn ogen, ik denk dat ik een beetje hooikoorts heb. En bij deze wil ik ook graag Michelle bedanken om mijn fotograaf van dienst te zijn!

Het is eens iets anders, vind je niet? De broek is van Asos en hij is zowel zakelijk als speels. De taille is hoog, en zit heel comfortabel. Ik merk dat broeken vaak strak zitten aan mijn billen, en te los aan mijn taille, maar deze broek past op alle plaatsen. Hij komt uit de ASOS Collection, waarvan ik onlangs ontdekte dat ik er wel fan van ben. De kleren zijn allemaal heel mooi, en heel betaalbaar. Ik hou van de zachte kleur, het roze doet mijn bruine kleurtje nog beter uitkomen (die laatste is trouwens uit een flesje, ik word nooit bruin door de zon).

Een wit hemd is een echte basic die iedereen in z’n garderobe zou moeten hebben. Zo’n hemd is altijd gepast, en het draagt heel gemakkelijk. Ik wilde al een tijd een simpel wit hemd uit viscose (ik hou echt van het zachte gevoel van die stof) en toen ik de broek bestelde, nam ik dit hemd er ineens bij. Het was al in de solden dus het was bijna gratis. De stof is inderdaad lekker zacht en soepel, love it!

Mijn schoenen zijn niet nieuw, misschien ken je ze zelfs al. Ik draag ze best vaak, al zitten ze niet al te goed. Ik vond ze bij Boohoo, maar helaas vind ik ze niet terug. Online vond ik wel een vergelijkbaar paar van Missguided, dat dus ook niet te duur is, en misschien zijn deze wél comfortabel.

Hoe schattig is mijn tasje? Het is een metalen mesh bol, en het is meer een juweel dan een tasje. Deze is dus ook uit die fantastische ASOS Collection, en het enige nadeel is dat mijn smartphone er niet in past. Wat er wel in past: een Chanel lipstick, een nagellak van Essie, en een Lancaster compact met SPF 50 die je gemakkelijk over je make-up heen kan brengen (echt een aanrader, ik ga niet buiten zonder). Bij het tasje zit ook een kettinkje, waarmee je de clutch in een schoudertasje kan veranderen.

Ten slotte: mijn halsketting. Hoe mooi is deze hanger? Hij komt uit de Ti Sento Flowerbuds collectie, en ik krijg echt een warm gevoel als ik naar deze druppelvormige hanger kijk. Wat een prachtig accessoire!

Broek: ASOS // Hemd: JDY // Schoenen: Boohoo // Clutch: ASOS // Halsketting: Ti Sento*

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.