3 x M.A.C Lipsticks

Zijn we niet allemaal grote fan van de make-up van M.A.C? Zelf heb ik ook een aantal producten van het populaire merk in mijn collectie zitten, en mijn favoriete blush (Petal Power) en highlighter (Soft & Gentle, natuurlijk) zijn van M.A.C. Eén van hun populairste producten is de lipstick, en ik voegde er onlangs drie toe aan mijn collectie. Vandaag toon ik je Faux, Modesty en Brick-O-La.

Hallo, en welkom in mijn collectie! Hierboven zie je mijn drie nieuwste aanwinsten. Drie M.A.C lipsticks met elk een andere finish. Van boven naar onder zie je ModestyBrick-O-La en Faux. Ik koos voor drie vrij neutrale kleuren, in de hoop dat ik ze veel zou kunnen dragen.

De hulsjes van de lipsticks zijn ons intussen alom bekend, en het is zelfs zover dat ik een klein beetje excited word van de kogelvormige lipsticks. Niet op een rare manier, gewoon op een make-up-liefhebbermanier!

Laten we starten met Faux, een lipstick die heel veel bekendheid kreeg toen Kylie Jenner nog ontkende dat ze lipfillers had en dat ze M.A.C Faux gebruikte om haar lippen net wat verder te omlijnen dan normaal. Haha.

Faux is een Satin lipstick, dus hij is glanzend, maar heeft toch veel kleur.

De lipstick is heel koel op mijn lippen, veel koeler dan ik had verwacht. Ik ben een vrij warm type, dus koele lipsticks zijn niet echt voor mij weggelegd, maar los van het feit dat hij niet bij mijn huid past, vind ik hem wel heel mooi.

Hij is nét wat te koel voor mij, vind ik, maar de kwaliteit is eigenlijk echt heel goed. De lipstick dekt perfect, voelt heerlijk romig aan op mijn lippen en blijft goed zitten.

Modesty is een Cremesheen lipstick, wat wil zeggen dat hij een glanzende finish heeft, én dat hij hele fijne shimmers bevat die de lipstick extra stralend maakt. Modesty is ook een nude tint, maar is wat warmer dan Faux.

Modesty past al een stuk beter bij mijn huidskleur. Hij is nét wat warmer en nét wat donkerder, waardoor hij een perfecte nude wordt. En daarbij: de kwaliteit is echt heel goed.

Hij is niet echt warm, maar is net niet te koel voor mij. De lipstick heeft heel goed pigment en glanst prachtig.

Brick-O-La heb ik eigenlijk uitgekozen omdat dat zo hard lijkt op Nikola, maar ook omdat het zo’n mooie tint is. Het is een Amplified lipstick, wat betekent dat hij een parelmoer finish heeft.

Brick-O-La is een stuk warmer dan de andere lipsticks, en heeft meer rode tonen. Deze lipstick is echt iets voor mij, omdat ik van mezelf vrij gepigmenteerde lippen heb.

Ik hou echt van dit tintje. Het is zo’n kleurtje dat niet echt een nude is, maar er toch heel natuurlijk uitziet.

Conclusie

Mijn favoriet van vandaag is Brick-O-La, en Modesty vind ik ook erg mooi. Ik ben een beetje teleurgesteld in Faux, niet omdat de kwaliteit niet goed is, maar omdat hij jammer genoeg niet zo goed bij mij past. Ik was even vergeten hoe fijn de lipsticks van M.A.C eigenlijk zijn, maar vandaag werd ik er weer aan herinnerd!

Heb jij een lipstick van M.A.C?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.