Verzorg je gevoelige huid met Mixa

Heel veel mensen hebben een gevoelige huid, en dat maakt de zoektocht naar goede huidverzorging er niet gemakkelijker op. Gelukkig bestaan er tegenwoordig ook heel veel merken die hun assortiment uitbreiden met producten specifiek voor de gevoelige huid, en er zijn zelfs merken op de markt waarvan alle producten ideaal zijn voor gevoelige huidjes! Zo heb je bijvoorbeeld Mixa, een merk met allemaal hypo-allergene producten die een optimale tolerantie hebben. 

Het logo van Mixa bevat een vijzel en stamper, omdat de producten geïnspireerd zijn op de producten uit de apotheek. Met alleen maar ingrediënten die zacht zijn voor je huid, en die ook echt werken, kan je er zeker van zijn dat deze producten veilig zijn voor je huid, ook als die gevoelig is.

  • Mixa Cica-Crème, € 5,59
  • Mixa Oogmake-up Remover, € 5,19
  • Mixa Verstevigende Body Milk, € 7,49

Iedereen heeft wel eens last van een irritatie, een brandwonde, een kloofje of een extreem droog plekje op de huid. De Mixa Cica-Crème creëert een pleistereffect op die pelkjes en behandelt ze diep, zodat ze in no-time verdwenen zijn. De Cica-crème bevat geen alcohol, geen parfum en is hypoallergeen!

De laatste tijd heb ik een beetje last van gevoelige ogen. Ik denk dat ik misschien wat hooikoorts heb. Daarom wilde ik deze oogmake-up remover graag uitproberen. Hij is inderdaad heel zacht voor mijn ogen, en wat meer is: hij laat geen vet laagje achter. Ik haat het echt als mijn ogen vettig voelen, en veel make-up removers veroorzaken dat, maar niet deze van Mixa. Hij verwijdert mijn oogmake-up heel goed, en mijn ogen voelen niet droog nadien.

De Mixa Verstevigende Body Milk is een heerlijk hydraterende crème die de elasticiteit van de huid verbetert en haar strakker maakt. Mijn huid is vrij stevig, maar hier en daar begin ik de effecten van de zwaartekracht te merken. Ik kan alvast zeggen: de crème is zo zacht, en maakt mijn huid stralend en hydrateert haar goed. De Body Milk trekt snel in, en ruikt subtiel en fris.

Conclusie

Ik heb zelf eigenlijk niet echt een gevoelige huid, maar ik vind producten die voor een gevoelige huid zijn ontwikkeld de allerfijnste. De producten van Mixa hebben me zeker niet teleurgesteld, want ze zijn heel basic en clean. Ze bevatten geen alcohol en zijn hypoallergeen, en de drie producten gaan met mij mee op reis!

De producten van Mixa zijn verkrijgbaar bij de drogist en online.

  • Mixa Cica-Crème, € 5,59
  • Mixa Oogmake-up Remover, € 5,19
  • Mixa Verstevigende Body Milk, € 7,49
Heb jij een gevoelige huid?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.