Ik probeerde een maaltijdbox van Marley Spoon

Een van de dingen waar ik het het allermoeilijkst heb sinds ik alleen woon, is kiezen wat ik elke dag eet! Ik ben niet goed in keuzes maken, en eindig al snel met twintig recepten die allemaal nét niet gemakkelijk, lekker of gezond genoeg zijn. En dan moet ik nog naar de winkel, en da’s soms best een opdracht zonder auto. Toen ik een box van Marley Spoon mocht uitproberen, wilde ik dat dus met veel plezier doen. Lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn ervaring! 

Ik was heel benieuwd naar de maaltijdbox, want als dit goed werkt, biedt zo’n box heel veel voordelen. Op de website las ik dat dit concept niet enkel een stuk gemakkelijker is, maar dat het zelfs goedkoper is dan wanneer je naar de supermarkt gaat. Een ander voordeel is dat je nooit meer teveel hebt. Je kan kiezen tussen een box voor 2 personen, of een box voor 3-4 personen. Ik koos voor die voor 2 personen, en omdat ik maar alleen ben, had ik altijd nog wat over voor mijn lunch de dag nadien. #sosmart

Een maaltijd van Marley Spoon kan al vanaf € 4,95 per portie, en de ingrediënten zijn van lokale producenten. Alles is vers en doordat Marley Spoon direct samenwerkt met z’n producenten besparen ze op hun ingrediënten, waardoor ze niet enkel extra vers zijn, maar ook nog goedkoper dan wanneer ze met een tussenhandelaar zouden werken.

Op voorhand geef je door welke maaltijden je kiest, en wanneer je de box wilt laten leveren. Superhandig, ook, is dat je zonder problemen een week kan overslaan. Zo worden er geen ingrediënten verspild als jij op reis bent.

Wat ik zelf heel handig vind, is dat er receptkaarten bij zitten die heel duidelijk en transparant zijn. Ik vond het superleuk om te koken, het leek wel alsof ik wist waar ik mee bezig was, en heb alvast twee heerlijke recepten geleerd. Dat is trouwens nog een voordeel aan de Marley Spoon box: dat je er eens iets anders mee leert koken. Bovendien heb ik dankzij de box ketjap manis leren kennen. Ik had het nooit eerder geproefd, maar yummy, wat is dat lekker!

Voor meer informatie, kijk op de website van Marley Spoon.

Heb jij al eens een Marley Spoon maaltijdbox besteld?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.