Outfit: The Office Look

Ik werk eigenlijk altijd van thuis uit, dus mijn huis is eigenlijk een beetje mijn kantoor. Meestal maakt het daarom écht niet uit wat ik aan heb als ik aan het werk ben. Toch is er nu en dan een moment waarop wat ik er meer work appropriate moet uitzien, en dat vind ik eigenlijk nooit erg. De outfit die ik vandaag met je deel is heel office, maar ook stijlvol en elegant. Zo fascinerend hoe een outfit je hele uitstraling kan veranderen!

Ik wil beginnen met Bo te bedanken om de foto’s te maken, en ook de wind om mijn haren zo fabulous te laten waaien.

Ik zei al dat deze outfit heel work appropriate is, maar ook om uit eten te gaan of naar een voorstelling is dit de ideale look. De jurk die ik draag kreeg ik van mijn zus en hij is van Only, maar hij is al wat ouder, denk ik, want ik kon hem niet terugvinden op hun website. Donkerblauw is net eens iets anders dan zwart, maar is toch neutraal genoeg om er deftig uit te zien. De volantkraag is echt een detail dat ik heel leuk vind aan de jurk. Normaal gezien hou ik helemaal niet van dit soort kragen, maar bij deze jurk werkt het gewoon.

Bij een office look hoort een paar hakken, dus ik koos voor mijn sandalen van Unisa. Ik heb ze al een paar maanden en ik vind ze nog steeds super. Ze zijn vrij hoog, maar ze doen nooit pijn. Echte toppers, deze! En ik heb gezien dat ze in solden zijn, dus geen reden om ze niet te bestellen.

Mijn nieuwe horloge van Mockberg paste perfect bij mijn look van vandaag. Dit is Vilde Black, een prachtig roségouden horloge met een zwarte wijzerplaat en een bruin bandje. Ik wilde al lang een horloge met een bruin bandje, want dat ziet er zo klassiek en stijlvol uit.

Omdat de zon nog vrij fel scheen, en mijn ogen nog steeds vrij gevoelig zijn, droeg ik ook een zonnebril. Deze sunnies zijn van Kapten & Son, en dit is de Venice Matt Gold zonnebril. Hij is ongelooflijk fijn gemaakt, en het montuur is mat: als dat niet stijlvol is!

Jurk: Only // Sandalen: Unisa // Horloge: Mockberg // Zonnebril: Kapten & Son

Wat is voor jou een perfecte office look?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

18 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.