Nooit meer schurende benen: Smoovall

Nu het zomer is – en ontzettend warm, trouwens – wil ik het graag even hebben over iets waar veel mensen over kunnen meepraten: schuurplekken. Na een lange wandeling, een uurtje dansen op een festival, of een fietstocht kan het zijn dat je huid beschadigd is door wrijving met kleding of de huid zelf. Ikzelf heb soms wat last als mijn dijen tegen elkaar aan schuren. Zeker op mijn vakantie in China, waar we heel veel hebben gewandeld in de warmte, was ik héél blij dat ik mijn flesje Smoovall bij had. 

Ik heb over zoveel zogenaamde “oplossingen” gehoord, die eigenlijk te belachelijk zijn voor woorden of het probleem niet oplossen: een short onder je rok dragen, een afgeknipte panty dragen, vaseline of talkpoeder smeren, of zelfs je lichaam afplakken met tape.

Zelf heb ik het meeste last van schuurplekjes op mijn dijen als ik een short draag, want dan schuurt de stof na een tijd tegen mijn benen aan. En ik heb écht geen zin om rond te lopen met tape op mijn billen! Stel je voor dat iemand de plakband tussen mijn benen ziet zitten, haha. Ik zou me zo hard schamen!

Daarom ben ik zo positief over Smoovall: het is een budgetproof oplossing, die niet enkel heel gemakkelijk is, maar ook onzichtbaar. Je verstuift de spray simpelweg over het probleemgebied, en je bent voor minstens vier uur beschermd. Het kleine flesje past perfect in je tas, zodat je wat extra kan spuiten als je het nodig hebt.

Smoovall is voor mij echt zo’n product dat een probleem effectief en efficiënt oplost, en daar word ik echt blij van. Je kan Smoovall online bestellen, en één flesje kost €12,99, en dat kan je ongeveer 30 keer gebruiken.

Heb jij soms last van schurende benen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.