Urban Decay Naked Heat Petite & Vice Lipstick

Mannekes, wat is het warm! Wat mijn zoektocht naar een ventilator betreft: het is nog niet echt een succes geworden, maar ik ben ermee bezig. Voorlopig moet ik nog even afzien, maar de producten die ik vandaag uitprobeer zijn dan wel heel gepast. De Urban Decay Naked Heat collectie is écht iets voor mij: warme, neutrale tinten die perfect zijn voor deze hitte. 

De Urban Decay Naked Heat collectie bestaat uit een aantal prachtige, hete producten, waarvan ik het Petite palette en de Vice lipstick in de kleur Heat uitprobeer. Op het eerste zicht: wauw. Hele mooie verpakkingen en de tinten zien er prachtig uit.

Uiteraard is er een groot Naked Heat palette – dat eruitziet als een toppalette – maar deze Petite is schattig en handig voor onderweg. Het ging alvast met mij mee naar China.

Die verpakking, wauw. Urban Decay weet altijd kunstwerkjes te maken van hun producten. Het enige minpuntje: ik zit hier te zweten en van de hete verpakking krijg ik het nog warmer.

Het Urban Decay Naked Heat Petite palette is me op het lijf geschreven. De tinten zijn warm en gaan van heel licht naar donker, maar ze blijven vrij neutraal zodat ze heel goed te dragen zijn. Van links naar rechts zie je:

  • Inhale, demi-matte crème
  • Vibrate, mat zacht nude
  • Hot Spell, mat terra-cotta
  • Wild Thing, mat diep oranje
  • Heist, mat rijk cayenne
  • Strike, mat diep roodbruin

Ik ben zelf een vrij warm type, dus warme tinten doen mijn hart altijd wat sneller slaan. De tinten uit het Urban Decay Naked Petite Heat palette zorgen voor extra hitte door hun mooi pigment en zachte textuur. Enkel Hot Spell had voor mij nét wat meer pigment mogen hebben.

Het warme in de kleuren doen het blauw in mijn ogen goed uitkomen. De oogschaduws zijn heel gemakkelijk om mee te werken, en het pigment is goed, zonder enige fall-out.

Om het nog wat heter te maken, is er ook de Vice Lipstick die speciaal voor de Naked Heat collectie in drie limited-edition tinten is uitgebracht. Hierboven zie je Heat, een rood-gouden lipstick met metallic finish.

Wauw, hoe luxueus ziet deze lipstick eruit! De lipstick is warmrood, met gouden shimmers waardoor je een erg rijk effect krijgt. Het pigment is heel fijn, en de lipstick zit heel comfortabel op mijn lippen.

Het diepe, warme rood is heel mooi en turns up the heat. De lipstick bevat vitamines waardoor je lippen verzorgd worden. Ik ben erover te spreken!

Conclusie

Ik dacht dat ik extra warmte niet meer nodig had, maar boy, was I wrong. Het Urban Decay Naked Petite Heat palette is niet enkel schattig, maar bevat ook exact die tinten die ik altijd uit andere paletten gebruik. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, blijven goed zitten en geven geen fall-out. Ook de lipstick is mooi, al vind ik het donkere rood net wat meer geschikt voor de herfst. De gouden shimmers zorgen voor een warm en luxueus effect, I like it.

Kan jij wat extra heat gebruiken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.