Mylène Enjoy

Ik wil al heel lang eens een Mylène homeparty bijwonen, want ik vind hun producten er altijd zo leuk uitzien! Uiteindelijk heb ik er werk van gemaakt, en binnenkort organiseer ik zelf een Mylène homeparty. Nu is het nog even wachten, maar gelukkig heb ik ondertussen een setje opgestuurd gekregen waardoor ik nu al kennis kan maken met het Mylène Enjoy gamma. Om je nu al warm te maken voor een Mylène homeparty toon ik je vandaag de Enjoy reisset en twee interieurparfums! 

Ik herinner me dat in een ver verleden mijn mama eens thuis kwam met een paar producten van Mylène – dat was nog voordat ik zelf bezig was met beauty, jaren en jaren, dus. Toen al was ik gefascineerd door de producten en sindsdien heeft het logo een update gekregen, maar het merk is nog steeds een favoriet bij vele vrouwen.

Ik kreeg een schattige reisset opgestuurd om kennis te maken met de Enjoy lijn, en een setje van twee huisparfums. De producten van Mylène zijn verkrijgbaar via de homeparty’s, en ze hebben ook een webshop. Die laatste is op dit moment even offline omdat hij een update krijgt, dus ik kon de prijzen van de producten niet opzoeken, maar over het algemeen zijn de producten van Mylène best betaalbaar.

Reissetjes zijn altijd zo leuk, en al helemaal als de producten ook effectief goed zijn. De Mylène Enjoy reisset bevat alles wat je nodig hebt: een shampoo, een haarbalsem, een body wash en een body butter. De tubes zien er mooi en stijlvol uit, en de geur van deze producten is echt heerlijk!

Mijn favoriet is de Bolero Body Butter, een heerlijk geurende en hydraterende lichaamscrème die zacht aanvoelt op de huid en snel intrekt.

Ik vind het heel fijn als mijn appartement lekker ruikt, dus deze interieurparfums wilde ik heel graag testen. In een doosje zitten twee geuren: Natural Garden en Froya. Ik vind Natural Garden wel oké, niet om over naar huis te schrijven, maar Froya vind ik heerlijk. Van deze frisse, luxueuze geur kan ik geen genoeg krijgen, en ik gebruik hem dan ook rijkelijk om in de kamer te sprayen.

Conclusie

De Mylène Enjoy producten zijn echte verwennerijen. Met mooie, frisse verpakkingen en heerlijke geuren wordt het een feestje om jezelf te verzorgen. Als ik vandaag twee favoriete mag aanduiden ga ik voor de Bolero Body Butter en het Froya interieurparfum.

De producten van Mylène zijn verkrijgbaar via homeparty’s en online (vanaf midden september is de webshop weer online).

Heb jij al eens iets van Mylène gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.