Outfit: Last Day of Summer

Het is zo ontzetten warm geweest, maar vanaf vandaag wordt het een stuk koeler. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het lijkt alsof de echte zomer voorbij is. Gisteren gebruikte ik die laatste ultrazomerse dag om mijn nieuw jurkje aan te trekken dat ik in China kocht. Veel tijd om te shoppen was er niet, maar toen we toevallig voorbij een winkeltje liepen waar in de etalage het schattigste jurkje hing, ben ik even gestopt om het te kopen. Benieuwd naar mijn nieuwe aanwinst?

De laatste dag dat we in China waren, liepen we ’s avonds nog door de straten van Hong Kong, toen ik dit jurkje zag hangen en even moest stoppen. Nikola vond het ook een heel mooi jurkje, en het kostte maar 50 Hongkongse dollar (da’s ongeveer vijf euro) dus ik nam het mee. Ik dacht dat de kwaliteit heel slecht zou zijn voor die prijs, maar uiteindelijk valt dat best mee. Het stofje is vrij licht, dus het is een ideaal zomerjurkje.

Ik vind het echt een superleuk jurkje. Ik hou van de kleur, van de zwierige rok die langer is achteraan en van de off-shoulder look. Het is wel een beetje “poppig” vind ik, maar dat is volgens mij ook iets dat in China wat harder leeft. I like it.

Mijn handtas is van Mylène. Gisteren schreef ik al over hun verzorgingsproducten, maar wist je dat ze ook accessoires hebben? Deze tas is supergroot, dus al mijn spullen passen er perfect in, en de kleur is ook heel mooi. Het is zo’n cameltint die overal bij past, dus je zal hem nog vaak zien terugkomen!

Ik koos voor de hoogste schoenen in mijn kast. Deze sleehakken zijn van New Look, en al heel wat jaren oud, en ondanks het feit dat ze zo hoog zijn, is het een van mijn meest comfortabele paar hakken. De litsjes aan de zijkant zijn een beetje versleten, maar verder zien ze er nog prima uit. Zo zie je maar dat je niet elk seizoen nieuwe schoenen moet kopen, maar dat de fijnste jarenlang meegaan.

Een mooi paar oorbellen kan je look echt afmaken. Mijn pareltjes zijn van Ti Sento Milano, en ze zijn tijdloos en elegant. Een echte basic die ik al lang wou hebben, en nu heb ik ze toegevoegd aan mijn juwelenkistje.

Jurk: China // Handtas: Mylène // Schoenen: New Look // Oorbellen: Ti Sento Milano

Wat vind jij van mijn nieuwe jurkje?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.