3 x Eylure Enchanted False Lashes

Life is short, your lashes shouldn’t be. Ik ben zelf best tevreden met mijn wimpers, want ze zijn van nature al vrij lang en vol, en met een likje mascara heb ik meestal genoeg. Maar heel soms wil ik wel eens extra glam zijn, en dan kies ik voor een mooi paar valse wimpers. Een van de bekendste merken die hier te verkrijgen zijn is Eylure, en vandaag wil ik je graag drie van hun valse wimpers tonen. Ze komen alledrie uit de Enchanted collectie, en ze zijn fa-bu-lous. Lees snel verder.

Vind jij ook niet dat valse wimpers er altijd super schattig uitzien? De drie sets die ik vandaag probeer zijn Power FlowerDivine Crime en Heartbreaker. Ze komen allemaal uit de Enchanted lijn en zien er in de verpakking al heel mooi uit!

Ik begin met de allervolste van de drie, en dat is Power Flower. De haartjes zien er heel fijn uit en ze hebben een lekker fluffy look. Volgens mij gaan deze wimpers zelfs té vol zijn voor mij: ik heb vrij korte oogleden, en als mijn wimpers te vol of te lang zijn lijkt het alsof ik geen ooglid heb. Maar uiteraard heb ik ze toch getest!

Oh, my! Deze wimpers zijn zo lang en vol, echt niet normaal. Ze zijn zo fijn en wollig dat ik ze niet scherp op de foto kon krijgen, haha! Ik vind het ergens wel niet hebben, maar dit zijn zeker geen everyday lashes.

Ondanks het feit dat de wimpers extreem vol en lang zijn, voelen ze niet zwaar op mijn ogen. Door de lijm die bij de wimpers in het pakje zit, blijven ze ook heel goed zitten zonder uit te zakken of los te komen aan de hoekjes.

De Divine Crime wimpers zien er al iets subtieler uit. Ze  hebben een soort piekjesvorm waarvan ik denk dat het er speels zal uitzien.

Deze wimpers zijn een stuk minder opvallend, en zien er zelfs vrij natuurlijk uit. De piekjes zijn niet meer heel zichtbaar als ik de wimpers op mijn ogen aangebracht heb, maar de kleine haartjes die wat uitsteken wel. Het resultaat is vrij natuurlijk, en de losse, langere haartjes maken de look inderdaad wat speels.

We zijn al aan de laatste aangekomen, jammer, hé! Dit zijn de Heartbreaker wimpers. Ze zijn heel lang, maar wat minder vol dan Power Flower. Deze wimpers zijn in het midden wat langer dan aan de uiteinden, wat volgens mij een heel poppig effect geeft.

Deze vind ik ook echt mooi! De valse wimpers zijn langer dan mijn eigen wimpers, en hebben een fijn effect. Het is best natuurlijk, en opnieuw zijn de wimpers heel licht. Ik voel ze bijna niet zitten.

Conclusie

Ja, valse wimpers, ik vind het iets hebben. Het geeft je look toch net dat beetje éxtra, en dat kan ik nu en dan wel smaken. Als ik een favoriete paar wimpers moet aanduiden, kies ik voor de Divine Crime wimpers. Over het algemeen ben ik echt heel positief over de wimpers van Eylure: ze zijn heerlijk licht, blijven goed zitten en je hebt zoveel varianten dat iedereen wel het perfecte paar kan vinden.

De wimpers van Eylure zijn online verkrijgbaar, en bij de drogist. Ze zijn erg betaalbaar, en je kan ze hergebruiken. De ideale wimpers voor de beauty on a budget!

Draag jij soms valse wimpers?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.