Outfit: Old-Fashioned Modern

Ik hou van losse, lange broeken. Zo’n recht model kan je benen veel langer doen lijken, en dat is bij mij zeker welkom omdat ik nogal korte beentjes heb. Onlangs vond ik een broek waar ik stiekem meteen een crush op had: een lange, wijde broek, met een hoge taille, en met een grijze ruitjesprint. Echt waar: toen ik hem zag hangen kreeg ik een lichte adrenalinestoot en toen ik hem in mijn maat vond een euforisch gevoel. Ze zeggen dat het de kleine dingen in het leven zijn die je geluk maken. 

En wat vind je van de broek die mijn hart heeft veroverd? Ik vind het altijd zo leuk als ik een wat specialere broek kan combineren met een simpele top. Mijn vriend zei dat de broek iets “retro” heeft, en dat snap ik wel. De print van de broek zie je deze herfst en winter weer heel vaak voorbijkomen, maar het is ook een print die je vroeger vaak zag.

Mijn broek komt eigenlijk gewoon van Primark, maar ik vind niet dat je zou zeggen dat hij er goedkoop uitziet. Ik hou ook van het fijne gele streepje dat erin zit, dat maakt hem nét wat specialer. Ik combineerde hem met een simpel zwart topje, zo kan je niet fout gaan. Eerst twijfelde ik om hakken aan te trekken, maar dat maakte de look voor mij nét wat te deftig. Dus ging ik weer voor mijn oude, vertrouwde Adidas Superstars!

Vandaag draag ik best wat accessoires, waarvan de meest opvallende mijn nieuwe hoofdtelefoon. Vroeger zagen alle hoofdtelefoons er hetzelfde uit, maar tegenwoordig kan je er een echt fashion statement mee maken. Deze hoofdtelefoon is van Fresh ’n Rebel, en het is de Caps Wireless On-Ear Bluetooth Headphones. Ze zijn verkrijgbaar in superveel leuke kleurtjes!

Heb je mijn halsketting gezien? Het is een driehoekje met mijn naam erin! Ik vind dingen die gepersonaliseerd zijn het allerleukste om cadeau te krijgen, haha. Dit kettinkje is van oNecklace, een webshop waar je allerlei sieraden kan personaliseren.

Ten slotte zie je ook mijn horloge. Het is een sportief model, en deze is van Mercedes. Wist je dat ze behalve auto’s ook accessoires verkopen? Het bandje is van silicone en heeft paarse accenten. Ik hou van wit, en dit horloge kan ik bij heel veel outfits dragen.

Broek: Primark // Top: New Look // Sneakers: Adidas // Hoofdtelefoon: Fresh ’n Rebel // Halsketting: oNecklace // Horloge: Mercedes

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Rachel schreef:

    Het zijn weer prachtige foto’s zeg, ik heb je trouwens genoemd in mijn artikel die vandaag online is gezet 🙂
    Verder vind ik de broek ook echt geweldig staan bij je!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.