Rimmel Stay Satin Liquid Lipsticks

Als je me volgt op Instagram, heb je misschien het pakketje gezien dat ik van Rimmel opgestuurd kreeg met de nieuwe Stay Satin Liquid Lipsticks. Je zag een doos in de vorm van een boombox met alle kleuren van de lipsticks, en als bonus een paar blushes en een poeder. De kleuren van de Rimmel Stay Satin Liquid Lipsticks zijn geïnspireerd op de jaren ’80! Vandaag toon ik je ze alle twaalf, dus lees zeker verder!

Hier kan ik nu eens echt blij van worden. Oppervlakkig, hé? Maar da’s oké, vind ik. De kleurtjes zien er supermooi uit, en gaan van licht naar donker, en van neutraal naar speciaal.

De liquid lipsticks zijn binnenkort verkrijgbaar bij de drogist, en je kan ze nu al online vinden. Zoals we gewend zijn van Rimmel zijn de lipstick erg betaalbaar.

  • Rimmel Stay Satin Liquid Lipsticks, €6,99

In het pakketje zaten niet enkel alle kleuren van de Rimmel Stay Satin Liquid Lipsticks, maar ook een paar kleuren van de Maxi Blushes en zelfs een Insta Fix & Matte poeder. Die laatste heb ik al eens getest, goedgekeurd, en vervolgens helemaal opgemaakt. Ik ben dus blij dat ik een extra doosje van dit transparante poeder heb!

De Maxi Blush is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Links zie je 001 – Third Base en rechts 004 – Sweet Cheeks. De blushes zijn allebei een beetje glanzend, het pigment zou heel sterk zijn en de poeders zouden mooi blenden met je huid. Let’s see!

De blushes zijn erg zacht, en het pigment is inderdaad wel goed voor een blush. De poeders zijn heel fijn, waardoor ze inderdaad mooi samensmelten met de huid. Third Base is een lichtroze kleur met fijne, koele shimmers en Sweet Cheek is een warme perziktint die wat matter is.

Op de foto hierboven draag ik de lichtroze blush Third Base. Hij smelt inderdaad heel mooi samen met mijn huid, en het roze past goed bij mijn lichte huid.

Hier zie je Sweet Cheeks. De warme perzikkleurige blush is wat opvallender bij mijn lichte huid, maar geeft wel een mooie, warme gloed. Het poeder ligt niet op mijn huid, maar versmelt mooi voor en natuurlijk effect.

En dan nu de Rimmel Stay Satin Liquid Lipsticks. Zien ze er niet super schattig uit? De kleuren zijn erg uiteenlopend, waardoor iedereen zijn zin kan vinden tussen de lipsticks. Ik kon niet wachten om ze allemaal te testen!

De verpakkingen zijn dezelfde als die van de Stay Matte lipsticks. De vorm van de hulsjes is mooi, en de applicator is een typisch sponsapplicatortje met een platte kant waardoor je hem gemakkelijk kan aanbrengen.

De Rimmel Stay Satin Liquid Lipsticks blijven tot 8 uur zitten en hebben een intense kleur met een glanzende finish. Hij zou niet plakkerig aanvoelen op de lippen, wat voor mij wel heel interessant klinkt.

130 – Yuppie

De eerste tint uit de lijn is Yuppie, en dat is al meteen een favoriet. Het is een nude tint, die niet te licht is, en die een vleugje perzik bevat. Ik vind hem heel mooi! Yuppie dekt mooi, zeker voor een lichtere kleur. Hier en daar is het effect een beetje streperig, maar over het algemeen vind ik hem echt mooi zitten.

200 – Sike

Elke keer als ik Sike lees, lees ik stiekem Silke, haha! Sike is een echte nude kleur, en is best mooi op mijn lippen. Hij is vrij koel, en net een beetje lichter dan mijn eigen lippen. Ik vind hem echt perfect zitten. Hij dekt perfect en egaal, en blijft supergoed zitten.

210 – It Girl

Oooeeh, It Girl is ook echt een mooie kleur! Hij lijkt best op Yuppie, maar is net wat meer naar de bruine kant. De dekking is niet 100% egaal, maar zeker mooi. Ik zou nog een extra laagje aanbrengen van It Girl, want de kleur is die moeite zeker waard!

400 – Obsession

Yes! Hier komen de felle kleurtjes. Obsession is een felroze lipstick, die ik stiekem wel heel mooi vind. Dit is voor mij een échte eighties kleur. De kwaliteit is heel fijn: hij dekt perfect en ziet er supermooi uit op mijn lippen.

600 – Scrunchie

Jullie weten dat ik van rode lipstick hou, en Scrunchie is zeker zo’n favoriet. Het is een rode lipstick met een erg warme ondertoon; ideaal voor warme types! De dekking is erg mooi, en het pigment is heel indrukwekkend. Het streperige effect verdwijnt wel nadat de lipstick wat droger is geworden.

700 – Take A Chill Pill

Oei, waar zijn mijn lippen naartoe? Take A Chill Pill is een hele lichte nude kleur, met een erg warme ondertoon. Voor mijn lippen is hij een stukje te licht. Jammer, want ik vind de kleur wel heel mooi. Het resultaat is een heel klein beetje streperig, maar de dekking is wel echt heel hoog! Ik ben best onder de indruk omdat hij de kleur van mijn lippen helemaal bedekt.

710 – As If!

As If is ook een nude tint, maar deze is net wat donkerder, en net wat neutraler. Ik vind hem nog steeds een klein beetje te licht, maar voor een nude tint valt hij echt heel goed mee.

720 – Shoulder Pads

Haha, ken jij shoulder pads nog? Typisch jaren ’80! Deze tint is mooi, en is net wat donkerder dan It Girl die je eerder zag.

800 – Rad

Rad is een donkerrode lipstick, die me een beetje aan Ruby doet denken. Deze kleur is zo elegant en vrouwelijk, een perfecte lipstick voor een feestje. Rad is ook een supermooie lipstick bij een wat meer getinte huid!

830 – Have A Cow

Have A Cow is echt zo’n diva kleur. Hij is nog donkerder dan Rad, en brengt erg mooi aan op mijn lippen.

850 – Atomic

Ik vind het super dat er ook een paar gewaagde tinten tussen zitten, en Atomic is echt wel héél gewaagd. Het is een felpaarse tint, en ergens heeft het wel iets. De tint dekt niet volledig perfect, maar op zich ziet hij er wel mooi uit!

860 – Glam Rock

Ik sluit af met Glam Rock. De jaren ’80 doen mij ook best wel denken aan donkere, koele lippen, en al is het niet meteen mijn stijl, vind ik het wel iets hebben. De dekking vind ik trouwens wel echt heel mooi, dat moet even opgemerkt worden.

Conclusie

De Rimmel Stay Satin Liquid Lipsticks zijn hele fijne vloeibare lipsticks met een glanzende finish. De kleuren zijn mooi, en als ik een favoriet moet aanduiden kies ik voor Yuppie. Ze blijven goed zitten, en dekken mooi. Ook de Maxi Blushes zijn fijn: budgetproef, goed gepigmenteerd, zacht van textuur en ze blenden mooi met mijn huid.

  • Rimmel Stay Satin Liquid Lipsticks, € 6,99 per stuk
Welke kleur vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.