Een lifesaver bij het scheren: Ylonn

De allerbeste producten zijn die producten die een echt probleem oplossen. Ylonn vervult die voorwaarde door de bekende scheerproblemen op te lossen: jeuk, rode bultjes en ingegroeide haartjes. Ik ben de ideale testpersoon, want ik had er echt veel last van. Vandaag wil ik je kennis laten maken met de producten van Ylonn, want voor mij hebben ze echt een oplossing geboden voor alle moeilijkheden bij het scheren. Dus: als jij ook last hebt van jeuk, rode bultjes of ingegroeide haartjes na het scheren, lees dan zeker verder.

Ik heb heel veel geluk met mijn haar: het groeit snel en is dik, mijn wimpers zijn altijd lang en vol, maar er is ook een klein nadeel aan verbonden: ook het haar waarvan ik net niét wil dat het snel groeit, groeit stevig door. Ik scheer mijn benen en oksels meestal om de twee drie dagen – in de zomer, tenminste – en regelmatig krijg ik te maken met ALLE problemen die je je kan bedenken bij het scheren. Toen ik over Ylonn las, was ik sceptisch, want het leek te goed om waar te zijn.

Ylonn heeft een aantal producten die het scheren gemakkelijker maken, en je benen verzorgen en beschermen. Ik mocht drie producten uit hun gamma uitproberen. Van links naar rechts zie je de Kjarr Scrub & Peeling, de Raka roller en de Scheercrème met kokos en limoen. De combinatie van deze drie producten zouden zorgen voor gladde en egale benen. Natuurlijk moest ik ze zo snel mogelijk uittesten!

Ik ging meteen aan de slag. In de douche gebruik ik nu al een paar weken de Alba Botanicals Cream Shave om mijn benen en oksels mee te scheren, twee keer per week scrub ik met de Kjarr scrub en elke dag gebruik ik de Raka roller. Dat laatste is heel belangrijk: je gebruikt de roller elke dag op de probleemgebieden, zoals je eigenlijk een dagcrème zou gebruiken.

De Cream Shave is een rijke crème die je huid optimaal beschermt, en ervoor zorgt dat je scheermesje niet over je huid schuurt. Hij is hypo-allergeen, bevat geen harde sulfaten, parabenen of kleurstoffen en is niet getest op dieren. Ondertussen is hij dus wel getest op mijn benen, en ik vind hem heel fijn. Hij zorgt voor een gladde scheerbeurt en hydrateert mijn huid tegelijkertijd.

Twee keer per week scrub ik met de Kjarr Scrub & Peeling, zodat mijn huid er stralend uitziet en de dode huidcellen verwijderd worden. De scrub bevat niet enkel hele fijne korreltjes, maar ook fruitzuren zodat je op een mechanische én chemische manier exfolieert. Top!

Hét paradepaardje van de lijn is de roller, die jeuk, rode bultjes en ingegroeide haartjes voorkomt. Door elke dag een dun laagje van dit product aan te brengen worden en blijven je benen glad en egaal. Ik probeerde de Raka variant, die voor mij heel goed werkt.

Normaal gezien merk je het optimale resultaat na twee weken, maar na een paar dagen zag ik al duidelijk verschil. Mijn benen zagen er véél gladder uit, en ik zag een stuk minder puntjes en vlekjes. Doordat Raka exfoliërend werkt, worden dode huidcellen verwijderd, en krijg je een super glowy resultaat. Het verschil is echt heel duidelijk zichtbaar, en daarom ben ik overtuigd van Ylonn. Op dit moment is het enige dat nog te zien is op mijn benen een schram en een paar muggenbeten, maar verder is mijn huidoppervlak perfect glad! Het lijkt zelfs alsof ik een foundation en highlighter over mijn benen heb aangebracht.

Conclusie

Ik was sceptisch, ik dacht dat het verschil niet zo groot zou zijn, maar de producten van Ylonn hebben mijn benen werkelijk hollywoodproof gemaakt. Mijn benen zijn nooit zo egaal geweest, en ze zien er ontzettend glowy uit. Ik heb al een tweede bestelling geplaatst, shopte al een paar extra rokjes, en blijf elke avond de Raka roller gebruiken op mijn benen.

Wat mij betreft is dit een innovatief product dat het probleem echt aanpakt, én mijn benen mooier maakt. Dit is voor mij beslist een aanrader.

Kortingscode

Ylonn was zo lief om een kortingscode aan te maken waarmee je 15% korting krijgt. Gebruik de code SILK15 om de producten extra voordelig te bestellen, en laat mij weten hoe groot het verschil bij jouw benen is!

Heb jij soms last van ingegroeide haartjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.