Outfit: That Cool Pink

Het is al een hele tijd geleden sinds ik voor het laatst een rok droeg. Over het algemeen draag ik liever jurkjes, maar ik vind dat rokjes er ook heel mooi kunnen uitzien. Onlangs voegde ik een simpel A-lijn model toe aan mijn garderobe, en vandaag wil ik je graag laten zien hoe ik hem heb gestyled. Ik hield het simpel, en koel. 

Ik ben echt heel blij met mijn rokje, al had ik niet verwacht dat ik het zo fijn zou vinden. De kleur is een koel taupe, en de stof is geïnspireerd op suède. Het model is heel simpel, en daarom is het zo flatterend. Deze rok vond ik bij Primark, maar het is zo’n A-lijn model dat je werkelijk overal vindt.

Mijn top is van Mango, en ik vond het zo’n mooi model dat ik het meteen in twee kleuren kocht, haha. Ik heb dit roze topje, en hetzelfde topje in het geel. De roze, koele tint is perfect bij het taupe van mijn rok. De stof van de top is speciaal door de textuur die erop zit.

Ik draag mijn blazer met streepjes. Het is een wat langer model deze is van Bershka. Een mooie blazer kan je outfit echt afmaken, vind ik.

Opnieuw draag ik mijn sandalen die ik ooit kocht bij New Look. De nude kleur doet mijn benen er wat langer uitzien, en leidt niet af van de outfit.

Mijn zonnebril is van Mercedes, en ik hou van de roze binnenkant. Verder draag ik ook de meest prachtige, glamorous armband van Ti Sento.

Rok: Primark // Top: Mango // Blazer: Bershka // Sandalen: New Look // Zonnebril: Mercedes // Armband: Ti Sento

Draag jij soms rokjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.