L’Oréal Paradise Extatic Waterproof Mascara

Herinner je nog de Paradise Extatic mascara van L’Oréal Paris? Het was een mascara die meteen razend populair was. Toen hij alleen nog maar verkrijgbaar was in Amerika, nam iedereen hem mee na een tripje naar de US, en ik was altijd zo jaloers als iemand hem in handen kreeg. En plots was hij verkrijgbaar in België, en ik vond hem fantastisch. Net toen ik dacht dat het niet beter kon worden, viel de waterproof variant in mijn bus. 

Hier is hij dan, de L’Oréal Paradise Extatic Waterproof Mascara. Ziet hij er niet mooi uit? Ik hou van de combinatie van turquoise met goud, hij ziet er luxueus en fris uit.

Ik heb een tijd geleden de originele variant van de Paradise Extatic mascara uitgeprobeerd, en die was inderdaad wel heel fijn. Het enige dat ik daar op aan te merken had, was dat hij vrij snel begon de smudgen. Deze waterproof variant zou dat probleem oplossen, dus ik probeerde hem meteen uit.

Het borsteltje van de L’Oréal Paradise Extatic Waterproof Mascara is vrij smal, en de haartjes zijn in het midden van het borsteltje wat minder lang dan aan de boven- en onderkant. Ik hou van dit soort natuurlijke borstels, en zeker als ze zo fijn zijn als deze, want ze werken gemakkelijk en geven mijn wimpers volume en lengte.

Hierboven zie je mijn wimpers zonder enige mascara.

Ik heb over het algemeen hele gemakkelijke wimpers, die van nature al vrij vol, lang en gekruld zijn. Toch kan een likje mascara het verschil maken.

En dit zijn mijn wimpers met twee laagjes L’Oréal Paradise Extatic Waterproof Mascara.

Het resultaat: volle, lange wimpers met een perfecte krul. Ik merk bij het aanbrengen dat de mascara niet heel vloeibaar is, maar dat komt doordat hij waterproof is. Snel werken is dus de boodschap bij het aanbrengen van de mascara.

Ik merkte ook dat hij waterproof is doordat hij gewoon niet uitloopt en geen vlekjes maakt. Normaal gezien heb ik echt bij élke mascara op het einde van de dag een paar zwarte vlekjes net onder mijn wenkbrauw. Maar bij de L’Oréal Paradise Extatic Waterproof Mascara is dat niet het geval. Win!

Conclusie

Ik vind hem super, de L’Oréal Paradise Extatic Waterproof Mascara. Hij geeft mijn wimpers volume, lengte, en krul, én hij blijft zo ongelooflijk goed zitten! Na een hele dag op mijn wimpers te zitten, zien mijn ogen er nog steeds uit alsof ik mijn mascara nét heb aangebracht. Een topper, deze mascara. En bovendien heel budgetproof!

De L’Oréal Paradise Extatic Waterproof Mascara is verkrijgbaar bij DI en online.

Gebruik jij waterproof of normale mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.