Outfit: Green Glam

Ik heb in mijn kast veel meer fancy jurkjes hangen dan dat ik events heb waarbij die jurkjes gepast zijn. Super jammer, want ik vind het zo leuk om me helemaal op te kleden. Ik moet dringend op zoek naar momenten om er zo uit te zien, of ik moet gewoon altijd overdressed zijn, want ik heb al een tijdje een prachtig jurkje in mijn kast hangen, dat ik gewoon moést aandoen. 

Mijn smaragdgroen jurkje is van Boohoo. Het is best een simpel bodycon jurkje, met kant aan de bovenkant. Het zit heel strak – echt heel strak – maar dat vind ik wel fijn, dan voelt het juist heel stevig. Ik draag niet heel vaak dit soort jurkjes, maar eigenlijk vind ik dat dat wat vaker moet kunnen. Ik voel me fabulous!

Ik vind het zo grappig om te zien hoe mijn fluffy jasje elke outfit zo hollywood glam kan maken! Deze is van Only en kocht ik in de winter. It’s so fluffy I’m gonna die! De stof is superzacht, en ik kan er niet genoeg van krijgen om mezelf te knuffelen als ik dit jasje aanheb.

Ik hield de outfit heel simpel, en trok mijn Steve Madden sandalen aan. Deze hakken passen echt bij elke outfit, en ze zijn heel comfortabel. Als enige accessoire draag ik een flesje parfum. Het is misschien niet zo’n conventioneel fashion-item, maar soms gebeurt het dat een parfumflesje perfect bij je outfit past, toch? Dit is Bella Eau de Toilette van Nina Ricci. Een heerlijk parfum, overigens, met rijke, fruitige noten.

Jurk: Boohoo // Jasje: Only // Schoenen: Steve Madden // Parfum: Bella EDT Nina Ricci

Vind jij het leuk om je op te kleden?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.