Bourjois EyeCATching Mascara & Eyeliner

Hey, Kitty girl! Mijn favoriete oogmake-up is de perfecte Cat-Eye. Een winged liner, die de ogen lift en opent, en die zorgt voor de ultieme, zwoele, katachtige blik. In Parijs ontdekte ik al voor een eerste keer de Bourjois EyeCATching Mascara & Eyeliner, en vandaag wil ik ze ook graag met jou delen. Benieuwd naar de mascara en eyeliner die je de perfecte cat-eye geven?

Unleash Your Cattitude met de nieuwe Bourjois EyeCATching Mascara & Eyeliner. Ze zien er snoezig uit, en met hun versieringen geïnspireerd op onze favoriete huisdiertjes kan je ze gewoon niet in de winkel laten liggen.

Laten we beginnen met de Eye CATching Volume Mascara. Een mascara die je wimpers langer maakt, je ogen opent en die je een perfecte poezenblik geeft.

Het borsteltje heeft een lichte curve, die ervoor zorgt dat je wimpers ook die perfecte boog krijgen en mooi gekruld worden. Ik vind gebogen borsteltjes meestal heel fijn, want ze geven je wimpers echt die lift voor de perfecte krul.

Hierboven zie je mijn wimpers zonder mascara.

En hierboven zie je mijn wimpers met de EyeCATching Volume Mascara van Bourjois.

Volume? Check. Lengte? Check. Gekrulde wimpers? Check! En wat ik vooral opmerk is dat mijn wimpers heel mooi gesepareerd zijn, zelfs zonder mijn wimpers achteraf door te kammen. Voor mij is dat echt iets heel belangrijks voor een cat-eye: je wimpers moeten vol zijn, maar ook mooi gesepareerd, alsof je wimpers van nature zo indrukwekkend zijn!

De EyeCATching Eyeliner is een heel speciale eyeliner dankzij de unieke vorm van het puntje. Langs de ene kant is de vilten tip rond, en langs de andere kant is hij plat. Met de platte kant kan je stempelen, en zo zou je gemakkelijk een winged liner kunnen tekenen. Dat moest ik uiteraard uitproberen!

Hierboven zie je mijn winged liner met de Bourjois EyeCATching Eyeliner. Ik zette eerst met het stempeltje de wing langs de buitenkant van mijn oog, en dan heb ik de ronde kant gebruikt om een lijntje te zetten langs mijn bovenste wimperrand.

Ik had echt niet verwacht dat het “stempelen” zo gemakkelijk zou gaan, maar het hielp me effectief om de wing juist te krijgen.

Is mijn Cattitude Unleashed? Yes, it is. Een winged liner is altijd zo classy en met de mascara en eyeliner uit de EyeCATching lijn wordt dat wel heel gemakkelijk!

 

Conclusie

Je kat zal jaloers zijn op je zwoele blik, want met de Bourjois EyeCATching Mascara & Eyeliner creëer je de ultieme cat-eye. Ik vind de mascara heel fijn, want hij geeft mijn wimpers volume, lengte én krul, en separeert ze heel mooi. De eyeliner is ook een echte topper, zeker als je niet heel goed bent in wings tekenen. Het stempeltje is een superhandige toevoeging om je wing mee te perfectioneren!

Draag jij soms een winged liner?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.