Tijd voor een maskertje: The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask

Me-time. Nu en dan moet je even tijd maken voor jezelf, dat is belangrijk. Om mijn batterijen een beetje op te laden, hou ik ervan om mijn huid te verwennen met een maskertje. Vandaag kies ik voor een masker dat ik onlangs in mijn brievenbus vond: The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask. Een héle lange naam, maar het masker zag er goed uit. Benieuwd wat ik van dit kalmerende masker vond? 

Het The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask is een masker dat exfoliërend werkt, maar toch zacht is voor de hui. Want – zo vindt The Body Shop – een gevoelige huid moet ook de mogelijkheid hebben om geëxfolieerd te worden. Ik ben het er helemaal mee eens!

  • The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask, € 20,00

Ik eet best graag havermout, en ik had al gehoord dat de vlokken veel voordelen bieden voor je huid. Verder bevat het masker amandelmelk, dat van nature een exfoliërend effect heeft. Het masker ruikt lekker, en je ziet de havermout echt zitten in de crème. Het lijkt wel havermoutpap!

Het masker is heel romig, en voelt aangenaam verkoelend op mijn huid. Ik heb het masker tien minuutjes laten drogen, en dan is het de bedoeling dat je je huid met circelvormige bewegingen gaan masseren. De exfoliërende partikels verwijderen dode huidcellen en vervolgens spoel je het masker af. Nadien voelt mijn huid zacht, zie ik er fris en stralend uit, en mijn huid voelt niet trekkerig aan.

Conclusie

Ik vind dat maskers vaak nogal gimmick-y zijn, en niet echt veel effect hebben. Het The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask heeft dat wel, en wil ik zeker opnieuw gebruiken. De amandelmelk exfolieert mijn huid, en de havermout werkt kalmerend. Het masker zorgt voor een zachte, egale, glowy huid, zonder trekkerig gevoel!

  • The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask, € 20,00
Wat voor maskertjes vind jij het fijnst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.