Outfit: I’m An Animal

Dierenprintjes zijn weer helemaal hip! En daar ben ik blij om, want ze kunnen je outfit een speelse look geven zonder er te jong uit te zien. Je kan ze op zoveel manieren dragen, en zelf kan ik er echt geen genoeg van krijgen. Mijn kast puilt uit van de dierenprintjes, en ook als ik ga shoppen valt mijn oog altijd opnieuw op een dierenprint. En zo ook vandaag ben ik een echte tijger, of nee: een echte luipaard!

Deze outfit is alles wat ik wil van een look. Door de luipaardprint van het jurkje en het tasje ziet mijn outfit er zomers en vrolijk uit. De warme tinten van mijn outfit doen mijn huid stralen – ik ben een warm type dus ik sta het best met warme kleuren.

Ik heb vorige week een beetje geshopt bij ASOS, ik vind daar altijd zulke leuke dingen. Mijn jurkje vond ik daar, en ik vind het super schattig. Het printje is leuk en flatterend, de stof is heerlijk licht en voelt zacht aan op mijn huid, en doordat het jurkje zo mooi getailleerd is, doet het mijn figuur ook goed uitkomen. Het is echt een van de mooiste jurkjes die ik ooit droeg, denk ik.

Het tasje dat ik draag is ook van ASOS, en heeft ook een luipaardprint, maar dan met grotere en meer vervaagde vlekken. Jammer genoeg kreeg ik het tasje thuis kapot aan: de bovenkant was een beetje gebroken en de sluiting was eraf gevallen. Toch ziet het tasje er best mooi uit, zelfs zonder de sluiting. Ik ben aan het twijfelen of ik het terugstuur, maar da’s misschien wel het veiligst.

OMG wat vinden jullie van mijn supercoole sneakers? Ze zijn van Bullboxer en ze zijn echt vet. Ze zijn wit maar hebben mosterdgele accenten – en jullie weten hoe veel ik van geel hou – en de zool is heel chunky. Ik vind ze echt zalig, en bovendien zitten ze super. Echte toppers!

Om mijn pols draag ik een Invisibobble elastiekje, da’s tegenwoordig echt mijn standaard armband, haha!

Jurk: ASOS // Tasje: ASOS // Sneakers: Bullboxer

Ben jij ook een beest?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

 • Aboutsbstyle schreef:

  Echt super leuke outfit. Je schoenen dat is ieder zijn smaak natuurlijk. Jou staat het prachtig. Altijd leuk bij een anders maar zelf voel ik mij daarin direct een boerin hihi. Liefs soraya

 • Yara schreef:

  Wauw, zo’n leuke outfit! Het jurkje staat je echt prachtig in combinatie met je mooie, bruine teint.
  Ik was vergeten dat het Antwerpen Centraal zo prachtig is, echt perfect om mooie foto’s te maken.
  Liefs,
  Yara

 • Rachelkromdijk schreef:

  Ik vind de hele outfit geweldig, alleen omdat ik heupen en billen heb is dit jurkje veelte kort voor mij, helaas want de kleur en het model vind ik echt geweldig! Hij staat je in ieder geval tof en de sneakers zijn ook heel stoer

 • Teddy schreef:

  Wat een leuke outfit! Dat jurkje is echt geweldig!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.