Ik heb het perfecte tussendoortje gevonden: Atkins Harvest Repen

Hallo, ik ben Silke en vind tussendoortjes echt heel leuk. Alleen wist ik tot voor kort niet wat ik moest kiezen om als tussendoortje te eten. Het lijkt wel alsof je moet kiezen: ofwel gezond, ofwel lekker. Maar onlangs heb ik dé snack-ontdekking gedaan van mijn leven. Ik mocht de Atkins Harvest repen proeven, en ben hélemaal verslaafd. Vandaag wil ik je er graag wat meer over vertellen, lees snel verder.

Ik probeer echt wel gezond te eten, maar soms vind ik dat best moeilijk. Voor mij is het gevaarlijkste dat ik vaak vergeet te eten, en dan plots snel iets wil eten en geen zin heb om te koken. Zeker doorheen de dag heb ik soms een dipje, maar wil ik niet altijd koekjes of snoepjes eten – nu ja, ik wil wel, maar dat mag eigenlijk niet.

Daarom vind ik de Atkins Harvest Repen net zo fijn: het is een snel tussendoortje, dat gezond is, én ook lekker.

Wat is er nu zo gezond aan de Atkins Harvest Repen? Ten eerste bevatten ze heel weinig koolhydraten, zodat je na een reep zéker geen schuldgevoel hoeft te hebben. Ook suiker vind je nauwelijks in de Atkins Harvest Repen: minder dan 5 gram per reep. Maar wat ik zelf ook heel fijn vind aan de repen is dat ze ook heel veel vezels bevatten, en dat kan mijn lichaam zeker gebruiken.

Er zijn drie smaken:

Mijn favoriet? De Mixed Nuts & Chocolate variant! Vanaf nu zit er altijd een Atkins Harvest Reep in mijn handtas, en ook thuis, als ik aan het werk ben, neem ik er regelmatig een reep bij. Door de noten voel ik mij voldaan, en heb ik erna ook minder zin in snoepjes! Voor mij is het een echte aanrader.

Wat is jouw favoriete tussendoortje?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.