Outfit: Deconstruct Denim

Een paar weken geleden ging ik naar Pukkelpop, en daarvoor had ik een paar dagen vooraf een outfit besteld. Jammer genoeg liep er iets mis met de levering, waardoor ik mijn outfit pas gisteren aankreeg. Heel erg. Voor het festival wilde ik graag een denim on denim look, en een crop top. Uiteindelijk heb ik een soortgelijke outfit samengesteld door een paar stukken die ik al had te combineren met een jasje dat ik die ochtend was gaan kopen, maar vandaag toon ik je dus mijn outfit hoe hij had moeten zijn. 

De denim matcht niet hélemaal, maar het is close enough, toch? Ik vind het fijn dat de broek en het jasje allebei gescheurd zijn, voor een stoere look. Uiteindelijk vind ik het wel nog een leuke outfit, alleen vind ik het ontzettend jammer dat ik dit niet heb aangekregen voordat ik naar het festival vertrok.

Mijn hele outfit is van Boohoo, en hoewel ik de outfit uiteindelijk wel leuk vind ben ik toch een beetje teleurgesteld over de service. Ik wou je de outfit hoe hij zou moeten zijn niet onthouden, dus hier is hij!

De broek heeft een vrij hoge taille, en dat is wel fijn. Zeker omdat de top zo kort is! Ik had hem om eerlijk te zijn wat minder kort verwacht, maar voor een festival vind ik dit wel oké, zeker met een high-waisted jeans. Het jasje is bijna dezelfde kleur denim als de broek, en dat geeft me een denim on denim effect. Exact wat ik wilde. De scheuren op de armen vind ik echt heel cool, want je ziet nét mijn ellebogen – één van de lichaamsdelen die ik echt mooi vind, haha!

En hoe cool zijn mijn sneakers? Tegenwoordig hou ik van sneakers die chunky en kleurrijk zijn. Deze sneakers zijn een beetje in jaren ’80-stijl, door kleurencombinatie, en dat vind ik zo coooool!

Uiteindelijk heb ik gemengde gevoelens over de outfit van vandaag. Enerzijds vind ik de items wel cool, maar ik betwijfel of ik alles nog kan dragen nu de festivalzomer bijna voorbij is.

Outfit: Boohoo

Wat vind jij van denim on denim?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.