M.A.C Retro Matte Liquid Lipcolor Pearl Punk

Mat is hip, en dat niet alleen: matte lipsticks blijven ook supergoed zitten. Ik kies zelf heel vaak voor een matte finish, voornamelijk omdat ik te lui ben om mijn lipstick doorheen de dag bij te werken, en het ziet er ook stijlvol en tijdloos uit. De M.A.C Retro Matte Liquid Lipcolor is zo’n handige matte lipstick, die superlang blijft zitten zodat je de dag zorgeloos doorkomt. Vandaag toon ik je een van de kleuren uit die lijn: Pearl Punk. Het is een matte lipstick, met een parelmoer finish. Kan je je er niks bij voorstellen? Lees dan zeker verder, want ik laat het je zien!

De M.A.C Retro Matte Liquid Lipcolors zijn lipsticks met een matte finish, die een hele rijke kleur hebben. Ze zijn geïnspireerd op de retro looks zoals mat rood of een matte nude tint, en ik was er alvast heel benieuwd naar.

Ik probeer vandaag een wel heel speciaal kleurtje uit de lijn, want Pearl Punk heeft niet enkel een matte finish, maar ook een parelmoer effect. Zijn die twee wel te combineren?

Pearl Punk is een vrij nude tint, die een beetje aan de koele kant is, maar vrij neutraal blijft. De lipstick droogt mat op, maar door de parelmoer pigmenten die in de kleur zitten, krijg je toch een glanzend effect. Het doet me een beetje aan een metallic finish denken, maar dan wat minder uitgesproken. Het pigment is echt onbeschrijflijk: hierboven zie je één veegje.

Op mijn lippen zie je het effect heel goed. De lipstick droogt volledig mat op, maar door de fijne shimmers in de kleur geeft hij mijn lippen toch het volume dat een glanzende lipstick zou geven.

De dekking is helemaal perfect, en de lipstick zit ook heel mooi op mijn lippen. Hij brengt niet streperig aan, maar voelt wel een tikje droog aan als hij helemaal is opgedroogd. De kleur is mooi en nude, maar door de parelmoer finish krijg je wel een beetje een glamoureus effect. Perfect voor als je eens wat anders wilt, maar toch een nude lip wilt houden.

Conclusie

Hij is zo subtiel, maar zo speciaal, de M.A.C Retro Matte Liquid Lipcolor in Pearl Punk. Hij droogt mat op en blijft zonder problemen urenlang zitten, maar door de fijne shimmers krijg je een parelmoeren finish die je de nodige dosis glam geven, en krijgen je lippen het volume alsof ze een glanzende lipstick dragen. Het enige nadeel is dat hij een klein beetje droog aanvoelt op mijn lippen, maar dat heb ik er wel voor over.

Draag jij het liefst matte of glanzende lipstick?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.