5 Interieurtrends op je bed!

De kamer in mijn huis waar ik het minst tevreden van is, is mijn slaapkamer. Het enige dat erin staat is een bed en een kleerkast, en daar moet echt iets aan veranderen. Er zijn zoveel dingen die je kan doen om je slaapkamer op te fleuren, en onlangs gaf ik mijn slaapkamer al een upgrade door een wake-up light naast mijn bed te zetten, maar het is nog niet af. Ik besloot om bij Beter Bed op zoek te gaan naar inspiratie en zet vandaag een aantal interieurtrends op een rijtje! 

Trend 1: Think Green

Duurzaamheid is misschien niet echt een trend te noemen, maar toch merk ik dat meer en meer mensen druk bezig zijn met het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. Groen is hot, en ook de kleur groen is helemaal in op het gebied van interieur! Deze trend is heel toegankelijk en gewoon toe te passen door bijvoorbeeld voor bedtextiel in je favoriete natuurtint te kiezen. Bij Beter Bed vind je alles wat je nodig hebt om je slaapkamer aan te passen aan jouw smaak.

Trend 2: Barok

Een gemakkelijke manier om je slaapkamer er extra luxueus uit te doen zien: voeg iets toe met een barokprint! Barok is weer helemaal terug dit jaar, en dat is goed nieuws voor liefhebbers van de elegante krullige patronen. Alles dat symmetrisch is, ingewikkelde patronen heeft of waar kwastjes aan hangt moét jij hebben voor de perfecte barokslaapkamer. Ik vond deze ongelooflijk luxueuze dekbedovertrek van Beter Bed, die zeker op mijn verlanglijstje komt!

Trend 3: Geometrie in de slaapkamer

Ook geometrische figuren kan je gebruiken om je slaapkamer vorm te geven. Ik hou van alles dat geometrisch is, want zo krijg je meteen een hele moderne look. Online vind je heel veel wall-art met geometrische figuren, maar denk ook bijvoorbeeld aan een leuke kussensloop!

Trend 4: Geel

Ik wist het: geel is een trend! Deze trend is hélemaal iets voor mij, want geel maakt mij tegenwoordig blij. Vooral mosterdgeel is een kleur waar ik me enorm tot aan getrokken voel, en waarom zou je het niet gebruiken voor in je slaapkamer? Je kan een muur geel verven, of dit heerlijk warme printje van Beter Bed kiezen!

Trend 5: Wit

If all else fails, kies dan gewoon voor wit en clean. Op dit moment is mijn slaapkamer zo wit als een slaapkamer maar kan zijn, en dat is misschien veilig, maar het ziet er wel fris uit. Mijn slaapkamer is niet heel groot, maar doordat er veel licht binnenvalt, en het wit het licht weerkaatst, krijg ik toch een wat ruimer gevoel.

Ik ben heel benieuwd naar hoe jouw slaapkamer eruit ziet! Let me know!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.