Outfit: Shine Bright

Vandaag geef ik je een beetje glitter met mijn nieuwe jurkje. Zoals je ondertussen al weet hou ik van een beetje extra, en al draag ik dit soort outfits zeker niet elke dag, probeer ik zo veel mogelijk situaties te maken waarbij ik me kan opkleden. Deze outfit is voor mij een perfecte look voor een romantisch diner, en ik wil het vandaag ook over iets persoonlijks hebben. 

Mijn jurk komt uit mijn laatste Boohoo-bestelling, waarvoor ik extra betaalde om hem meteen in huis te hebben, maar die pas véél later aankwam. Ook met deze jurk heb ik dus een haat/liefde-verhouding, maar hoe meer ik hem zie, hoe minder die haat wordt. Hij is zo mooi, met de pailletten in een bloemenprint, en ik hou ervan dat de mouwen lang zijn, en de hals vrij hoog is.

Voor een speciale gelegenheid vind ik het altijd leuk om iets met mijn haar te doen, en deze keer koos ik voor een heel snel kapsel: mijn geliefde messy bun. Wil je leren hoe? Bekijk dan hoe je in een paar minuten deze volumineuze knot kan krijgen.

Dan wil ik het ook even hebben over mijn ring. Ik heb deze ring vorige zomer van mijn vriend gekregen, als een soort van promise ring, en ik vind hem zo mooi. Ik probeer hem regelmatig te dragen, maar jammer genoeg is hij een paar maten te groot, en valt hij gemakkelijk uit, dus blijft hij meestal thuis. Even voor de duidelijkheid: dit is geen verlovingsring.

Maar over verlovingsringen gesproken, ik ben al een hele tijd aan het rondkijken naar de perfecte verlovingsring. Niet dat het moment enigszins aan het naderen is, maar ik wil wel voorbereid zijn zodat ik – als het wél echt tijd is – perfect weet wat ik wil. Om eerlijk te zijn: ik heb nog niet echt een idee van wat ik wil. Ik heb bijvoorbeeld op de website van Baunat rondgekeken, en dat maakte er niet makkelijker op. Alle ringen zijn zo mooi, en ze zijn allemaal handgemaakt, wauw. Ik weet gewoon echt niet welke ik het mooist vind. Bij deze: ik heb jullie hulp nodig.

Wat voor ring vind jij het mooist?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.