SoundMAGIC E10 In Ear Headphones

Een fijn paar oortjes is een echte musthave. Ze zijn gemakkelijk, passen in elk tasje en als je een goed paar vindt, geven ze ook nog eens heel goed geluid. De nadelen: sommige oortjes zijn door hun fijnheid nogal kwetsbaar, en de kabeltjes gaan altijd in de knoop! Ik kreeg een paar oortjes opgestuurd om uit te proberen, en ik had er om eerlijk te zijn niet heel veel van verwacht: oortjes zijn oortjes, toch? Wel, ik ondervond dat ik echt geen idee had wat een goed paar oortjes kan doen. 

Dit zijn de SoundMAGIC E10 In Ear Headphones. Het zijn eigenlijk vrij basic oortjes, maar de kwaliteit is erg fijn. SoundMAGIC is immers dé expert als het op geluid aankomt, zo zeggen ze zelf, tenminste. Ik besloot de proef op de som te nemen en ze zelf uit te proberen.

Oké, het eerste waar ik het graag over wil hebben is het kabeltje. Ik merkte meteen dat dat anders was dan bij andere oortjes. En inderdaad: het kabeltje is zo gemaakt zodat het niet in de knoop raakt. Dat is pas vernieuwend! Ik heb de oortjes ondertussen al een paar keer meegenomen, en ze zijn inderdaad nog nooit in de knoop geraakt. En als ze een beetje in de war zitten, zijn ze heel gemakkelijk weer te ontwarren.

De oortjes zijn bovendien erg stevig. Het geluid moet zeker ook niet onderdoen: waar bij andere oortjes soms het geluid wat te wensen overlaat, geven de SoundMAGIC E10 In Ear Headphones een perfecte balans. Meestal missen in-ears wat bas, maar dat is bij deze oortjes niet het geval. Je hoort alles duidelijk, en geen enkele toon valt weg.

Bij de oortjes zitten een aantal oortips, zodat ze altijd perfect in je oor passen en comfortabel aanvoelen. Je krijgt er ook een klein tasje bij, waar je alles netjes in kan bewaren. Het rechteroortje kan je bij SoundMAGIC altijd herkennen aan het rode ringetje. Handig!

Conclusie

Ik kocht mijn oortjes vroeger altijd bij de Hema of bij Kruidvat, en dat vond ik prima. Tot ik de SoundMAGIC E10 In Ear Headphones probeerde. Het geluid is helder en de bas klinkt goed door, de oortjes zijn erg stevig en stijlvol, en dankzij het tangle-free kabeltje hoef je nooit tijd te verliezen met het ontwarren van je oortjes!

Gebruik jij het liefst oortjes of een hoofdtelefoon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.