Things I Like: Lampen!

Ik hou van lampen! Ik heb een paar mooie exemplaren in mijn appartement staan, maar ik wil er nog. Onder het motto “je kan nooit genoeg lampen hebben” kijk ik vaak online rond naar mooie lampen, en vandaag zet ik de mooiste lampen op een rijtje. Vroeger werd ik blij van extensions (echt waar) en alles wat roze was, maar tegenwoordig ben ik supervolwassen, en zijn lampen een van de onderwerpen waar ik graag over praat! Benieuwd naar welke lampen ik het allermooist vind? Lees snel verder!

Ik ben stoer

Over het algemeen is mijn appartement nogal vrouwelijk. Je ziet vooral wit, zachte pasteltinten en hier en daar wat grijs. Daarom ben ik zo’n grote fan van mijn plafond, dat bestaat uit betonplaten en daardoor het “perfecte” een beetje breekt. Ik zou graag wat meer industriële items toevoegen aan mijn interieur, waardoor mijn appartement wat meer karakter krijgt.

Kristal, kristaller, kristalst

Ik hoop dat mijn papa dit niet leest, want die zou boos worden. Sorry, papa, maar ik vind dat zo’n super overdreven kristallen kroonluchter echt iets heeft. Het is zo fout dat het mooi wordt, al moet je het echt wel goed stylen. In combinatie met mijn betonnen plafond, of een betonnen muur kan het echt cool zijn!

Black is the new black

Iets waar mijn papa het ongetwijfeld wel mee eens is, is dat zwarte details een interieur echt stijlvol kunnen maken. Daarom was mijn idee ook: het is niet omdat een lamp licht geeft, dat hij ook licht moet zijn, toch? Zwarte lampen zijn een echte eyecatcher, en geven opnieuw die stoere look die mijn meisjesachtige appartement wel kan gebruiken!

Wat voor lampen staan er in jouw interieur?

Dit artikel is in samenwerking met Straluma. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.