Outfit: Nude

Nee, ik ben niet naakt vandaag. Nude slaat op het kleurenpalet van mijn outfit vandaag, omdat dat vrij neutraal is. Nog twee keer slapen, want maandag komt de nieuwe Esmara by Heidi Klum collectie van Lidl uit. Vanaf tien september kan je hem online shoppen, en vanaf zeventien september liggen de items ook in de winkels. Mijn favoriet uit het lijstje: de beige jurk! Lees snel verder.

Hallo, herfst! Nu de zon nog regelmatig schijnt en het nog niet zo heel koud is, vind ik dit jurkje het ideale overgangsitem. Het is wel warm, door de lange mouwen en het zachte stofje, maar toch gemakkelijk om te dragen. Ik draag hem zelf zonder panty, want ik haat panty’s, echt waar. De stof is echt zalig en zacht, en daardoor is de outfit zowel casual als stijlvol.

Je kan de jurk zeker dragen met een paar enkellaarsjes, of zelfs pumps, maar ik vind het jurkje er het allercoolst uitzien met mijn sneakers van Bullboxer. Deze sneakers zijn ongetwijfeld mijn favoriet van het moment, ze zijn zo over the top en chunky, ik kan er niet genoeg van krijgen.

Ik draag vandaag ook mijn horloge van Danish Design. Het is echt een prachtig horloge, om van te smelten, omdat het zo strak en elegant is. Dit model is een beetje kleiner, waardoor het perfect om mijn pols past en er niet te groot uitziet.

Jurk: Lidl // Sneakers: Bullboxer // Horloge: Danish Design

Ben jij al klaar voor de herfst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.