Outfit: Date Look

Ik heb een hele speciale gast voor jullie, want in mijn outfitpost van vandaag ben ik niet alleen. Mijn vriendje Nikola laat vandaag ook zijn outfit zien, en we besloten om onze perfecte date look te delen. Nikola draagt zijn nieuwe hemd, en ik mijn nieuwe jurkje. Mijn jurkje heb je misschien al voorbij zien komen in mijn vorige video. Benieuwd naar deze duo-look? 

Nikola

Nikola ziet er super knap uit, in zijn nieuwe hemd. Oké, Nikola ziet er altijd knap uit, maar geef toe: dit hemd is echt wel mooi! Hij kreeg dit hemd opgestuurd van Hemdvoorhem.nl, en het past perfect. Op de website vind je alles voor mannen: voornamelijk overhemden, maar ook parfum, dassen, polo’s, truien, sokken en ondergoed. Ga dus zeker eens een kijkje nemen voor je vriend of je papa!

Silke

Ik draag mijn nieuwe jurkje, dat ik kreeg van Motel Rocks. Het is gewoon een simpel, recht jurkje, met smalle bandjes en een bloemenprint. Vooraan op het jurkje zit een rij knoopjes, dat voor een extra vrouwelijk en romantisch effect zorgt.

Mijn jasje bestelde ik net voor de zomer in de solden bij Bershka, en ik kan hem jammer genoeg niet meer online vinden. Ik vind hem wel superleuk, omdat het lijkt of hij van leer is, maar eigenlijk is hij gewoon super zacht!

Ik heb ook een nieuw tasje! Deze is van Valentino, en je kan je niet voorstellen hoe lang ik deze al wilde. Dit is de Marilyn crossbody bag in velvet, en dat materiaal zorgt voor een extra stijlvolle look.

Nikola: Hemd: Hemdvoorhem.nl 

Silke: Jurk: Motel Rocks // Jas: Bershka // Tasje: Valentino

Wat vinden jullie van onze looks?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.