S. Oliver Black Label

Met zwart-wit kan je niet fout gaan, toch? Dat was duidelijk ook wat S. Oliver, want met de nieuwe geuren Black Label brachten ze een mannen- en een vrouwenparfum uit in het zwart en wit. Tegenpolen, die tegelijkertijd een perfecte eenheid vormen, zeggen ze er zelf over. Ik was erg benieuwd, want de vorige keer was ik heel enthousiast over de geurencombo van S. Oliver. Kan Black Label ook mijn hart veroveren, en mag mijn man de S. Oliver Black Label Men dragen? 

Ik kreeg de geuren aan in een supermooie doos. De vormgeving van de doos staat een beetje voor het idee achter de parfums: minimalistisch, zonder saai te zijn. De So Pure geuren die ik vorige keer probeerde, gebruik ik nog steeds, en mijn vriend ook, dus wordt Black Label onze volgende verslaving?

En dit zijn de flesjes. Vind je ze niet prachtig? Ze zijn zo simpel, maar dat maakt ze ook zo stijlvol. Ze doen me een klein beetje denken aan de flacons van Chanel N°5, en die vind ik prachtig.

S. Oliver Black Label Women

Topnoten

 • Sinaasappel
 • Perzik
 • Mandarijn

Hartnoten

 • Rozen
 • Jasmijn
 • Sering

Basisnoten

 • Cederhout
 • Muskus
 • Vanille

Hm, deze geur! Hij ruikt erg fris, heeft ergens iets van fris gewassen lakens, en de vanille ruik je er ook goed in door. Ik zou hem beschrijven als poederig, en de citrus is ook erg aanwezig voor een frisse toets.

S. Oliver Black Label Men

Topnoten

 • Citroen
 • Cipres
 • Sinaasappel

Hartnoten

 • Salie
 • Lavendel
 • Geranium

Basisnoten

 • Vetiver
 • Patchouli
 • Cederhout

Deze geur is zo mannelijk! Hij ruikt heerlijk houtachtig en kruidig, echt een heerlijke geur. Ik heb hem tijdens het schrijven van dit artikel op mijn tafel staan, en ik neem hem er steeds weer bij om even te ruiken, hihi.

Conclusie

Hmmmm, wauw. Ik kan niet genoeg krijgen van deze parfums! De mannengeur geef ik straks meteen aan Nikola, want hij mag zeker naar S. Oliver Black Label ruiken. Ook de vrouwengeur is héérlijk, en wordt zeker een van de flesjes die ik snel zal leegmaken. De twee geuren passen ook heel goed samen, al ruiken ze wel heel verschillend, het is moeilijk uit te leggen. Er is maar één ding dat je moet doen: naar de winkel gaan, rechtstreeks naar de S. Oliver Black Label geuren lopen, en ruiken. Ik ben er zeker van dat ook jij overtuigd zal zijn! En bovendien zijn ze niet zo heel duur, dus je kan ze gewoon niet laten liggen.

Hebben jij en je man/vriend matchende geuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.