Verwennerij met Di: K-Glo masker + Physicians Formula The Healthy Lip

Als je jezelf wilt verwennen, is er één adres: Di. Het is echt een van mijn favoriete winkels, want je vindt er mijn favoriete merk TheBalm, en ook gewoon alles wat je nodig hebt als het aankomt op beauty en verzorging. Hun nieuwigheden spreken mij altijd aan, en ook deze keer heb ik een paar nieuwtjes die ik met je wil delen. Vandaag heb ik het over K-Glo, een merk dat sheet maskers maakt, en de The Healthy Lip Velvet Liquid van Physicians Formula

Ik had nooit eerder over K-Glo gehoord, maar na een beetje rondkijken ontdek ik dat het een Koreaans beauty-merk is, en dat ze verschillende sheet maskers hebben, die elk hun eigen effect hebben. Ik mocht de Brightening variant uitproberen, en die ziet er veelbelovend uit! Een sheetmask van K-Glo kost € 5,00, dat is niet heel goedkoop, maar ook zeker niet duur.

Ik vind sheet maskers altijd het handigst, want je knoeit er een stuk minder mee dan met gewone maskers. Je legt het gewoon op je gezicht, gaat even relaxen in de zetel, en erna haal je het er gewoon af. De Brightening Coconut Bio-Cellulose Face Mask verheldert je gezicht door kokoswater, groene thee en niacinamide. Neem dus maar afscheid van je doffe, vermoeide huid en eventuele pigmentvlekjes!

Gezonde lippen, én een prachtig kleurtje in één? Yes, please! De Physicians Formula The Healthy Lip is een liquid lipstick die je lippen een velvet kleur geven, en door de avocado-olie in de formule verzorgt hij je lippen tegelijkertijd. Gedaan, dus, met de droge lippen door matte lipstick!

Dit is de kleur All-Natural Nude, een perfecte nude tint, die niet te licht is. Eén veeg is bijna perfect dekkend, en het pigment is formidabel. De lipstick droogt bijna helemaal mat op, maar het duurt wel een minuutje of drie voor hij helemaal droog is.

De lipstick brengt gemakkelijk aan door de applicator, en zit mooi op de lippen. Ik ben wel fan van het kleurtje! Bovendien zit hij best comfortabel op mijn lippen, ook al is het een matte lipstick.

Nude lipstick vinden is altijd een beetje moeilijk voor mij, maar deze Physicians Formula The Healthy Lip  in All-Natural Nude is toch een hele fijne tint! Hij is een beetje perzik-achtig, maar niet overdreven. Het resultaat is heel natuurlijk en zacht.

Conclusie

Twee schoten in de roos. Di blijft verrassen met nieuwe merken en producten, en vandaag zijn ze opnieuw top. De maskers van K-Glo zijn gemakkelijk, budgetproof en geven je huid een boost. The Healthy Lip van Physicians Formula is een mooie nude tint, die zelfs bij mijn getinte lippen mooi staan. En dat niet alleen: door de avocado-olie worden je lippen ook verzorgd.

Ga jij ook soms shoppen bij Di? Welke pareltjes heb je er ontdekt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.