Kérastase Elixir Ultime

De iconische Kérastase Elixir Ultime lijn is nu verrijkt met Marula-olie en Camellia, twee ingrediënten die je haar nog glanzender maken, en een heerlijk, rijke geur hebben. Ik verwen mijn haar graag met het beste dat er is, en mijn eerdere ervaring is dat Kérastase echt heel fijn is. Ik probeer de Elixir Ultime vandaag uit, en vertel je wat ik ervan vind. 

Pure gold. De Kérastase Elixir Ultime producten zijn vormgegeven in stralende, gouden verpakkingen. Ik mocht de shampoo, het haarmasker en de haarolie uitproberen, en daar zei ik geen nee tegen.

De toegevoegde Marula-olie zorgt voor nog meer glans en voeding, verrijkt de shampoo. De oliën in de producten zorgen voor glans, thermo-bescherming, en intense voeding van je haar.

De shampoo ruikt heerlijk, rijk en luxueus. Dat was wel te verwachten, want kijk nu naar de fles! Het lijkt alsof er gouden blaadjes in dwarrelen. Na het wassen is mijn haar schoon, en gevoed.

Voor nog wat extra verzorging, breng ik het masker aan op mijn haarpunten, en laat ik het even inwerken. De consistentie is vrij stevig, maar het masker versmelt zonder moeite met mijn haar. Ik spoel het uit, en ik merk dat mijn haarlengtes zacht zijn, én gemakkelijk doorkambaar. Indrukwekkend.

De olie is hét paradepaardje van de lijn, en ik begrijp waarom. Hij verzorgt niet alleen je haarpunten, en gaat pluis tegen voor wel 96 uur, maar hij zorgt ook voor een heerlijke geur, wel 30 uur lang. Je brengt de olie aan op je haarpunten, voor het phönen, na het phönen, of dagelijks voor extra glans en een heerlijke geur. De olie is rijk, maar zolang je hem niet te rijkelijk aanbrengt verzwaart hij je haar niet, en maakt hij je haar niet vet. En de geur: ja, die is fantastisch.

Conclusie

De Kérastase Elixir Ultime lijn is een topper. De producten ruiken heerlijk, en zitten stuk voor stuk bomvol oliën die je haar van binnenuit verzorgen, en anti-frizz werken. Ze zijn een beetje duurder dan de haarproducten die je bij de drogist vindt, maar als je op zoek bent naar een wat luxueuzere verzorging, die je haar een echte boost geven én een langdurige geur achterlaten, is dit zeker iets voor jou.

Wat vind jij van deze producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.