L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats

Who doesn’t love chocolate, right? En nu hoef je je geen zorgen meer te maken over je lijn, want je kan de kleur van jouw favoriete chocolade gewoon op je lippen dragen. Met nul calorieën blijft deze lipstick urenlang zitten, zonder oncomfortabel aan te voelen, en geven ze je een look om je duimen en vingers bij af te likken. Ik probeer vandaag vijf van de L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats lipsticks uit. 

Dit zijn ze, en zien ze er niet heerlijk uit? Het lijken wel kleine chocolade milkshakes, en de kleuren zien er prachtig uit. Ze gaan van heel licht naar heel donker, dus er zit voor iedereen wel iets tussen. En weet je wat het allerleukste is? De lipsticks ruiken en smaken een beetje naar chocolade!

Ik heb vijf van de acht kleuren opgestuurd gekregen, en dit zijn ze:

  • 844 – Sweet Tooth
  • 852 – Box Of Chocolates
  • 860 – Ginger Bomb
  • 862 – Volupto Choco
  • 866 – Cacao Crush

De lipsticks zijn vloeibaar, drogen mat op, en hebben een handige applicator waarmee je ze perfect kan aanbrengen. De lippenstift “barst” niet als je je lippen beweegt, en hij blijft tot 16 uur lang zitten.

De lipsticks ruiken inderdaad naar chocolade, maar dan heel subtiel. Even een kleine waarschuwing: ik kreeg echt zin in chocolade door ze te dragen, haha!

Aanschouw de vijf tinten. Ze zijn allemaal prachtig, en enkel de donkerste tint heeft het wat moeilijker met de dekking. Het pigment is bij alle tinten heel intens, vooral als je weet dat ik maar één veegje heb aangebracht.

Sweet Tooth is een hele lichte nude tint, die bijna even licht is als mijn huidskleur. Hij dekt bijna perfect, en voelt inderdaad niet uitdrogend aan op mijn lippen.

Voor mij is hij helaas te licht, maar als je van een licht nudekleurtje houdt, is Sweet Tooth zeker iets voor jou!

Box of Chocolates is een koele taupekleur. Op de foto glanst hij nog een beetje, maar na een paar minuten drogen de lipsticks helemaal op tot een matte lip.

Smakelijk! De kleur is koel, en dat maakt hem een beetje gewaagd. Ik vind zelf dat ik beter sta met warme kleuren, maar het is eens iets anders.

Ginger Bomb is een heel mooi, warm kleurtje. Chocolade met gember is een goede beschrijving voor deze kleur!

Ik vind Ginger Bomb een prachtige tint.

Dit is Volupto Choco, en dit is volgens mij het ultieme chocoladekleurtje. Het lijkt wel alsof ik gesmolten melkchocolade over mijn lippen heb gegoten.

Ik vind dat een bruine lipstick er heel stijlvol kan uitzien, en dat doet deze Volupto Choco zeker.

Ik sluit af met de donkerste tint van het rijtje: Cacao Crush. Deze kleur doet me het minst aan chocolade denken, maar ik vind hem wel heel mooi. Cacao Crush heeft het een klein beetje moeilijker als het op de dekking aankomt, maar hij blijft wel het allerbeste zitten van alle tinten.

Cacao Crush is een diep-, dieppaarse lipstick, die bijna zwart lijkt. Ik weet dat niet veel mensen dit zouden dragen, maar ik vind het echt nog wel cool.

Conclusie

De L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats zijn superleuke lipsticks, in originele chocoladetinten. Ze blijven ontzettend goed zitten, je moet écht een waterproof remover gebruiken als je ze wil verwijderen, en ze zitten heel comfortabel. Mijn favoriete tinten zijn Ginger Bomb en Cacao Crush.

Welke chocoladetint is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.