Outfit: Baroque

Gisteren ging ik samen met Nikola lunchen, en omdat onze favoriete lunchplek gesloten was, moesten we een beetje verderzoeken. We kwamen uit op het schattigste koffiehuisje, dat heel toevallig perfect bij mijn outfit paste! Vandaag is mijn outfit vrij barok, vind ik, maar dat komt eigenlijk enkel doordat ik vind dat het printje op mijn jurk me een beetje aan de stijl doet denken. 

Hoe leuk is dit plekje? Het is een schattig klein huisje dat helemaal niet opvalt, op het Conscienceplein in hartje Antwerpen. We hebben heerlijk gegeten, en gezellig met z’n tweetjes gezeten. Toplocatie!

Mijn jurk is van Vila, en kreeg ik van Carrouche. Ik zet hieronder een linkje naar de webshop, want ze hebben echt heel veel leuke dingetjes. Mijn jurk is vrij simpel, maar het stofje maakt hem speciaal. Ik kan niet genoeg krijgen van de velvet trend, en dit leuke jurkje is daar een goed voorbeeld van.

Omdat we gingen wandelen, koos ik weer voor mijn Adidas Superstar sneakers. Mijn shopper, ten slotte, is van Ralph Lauren, en ik kreeg hem opgestuurd van Duifhuizen.nl. Ik vind hem prachtig! Hij is langs de buitenkant bordeaux, en langs de binnenkant lichtroze. En het leukste: hij is reversible! Je hebt dus twee tassen voor de prijs van één, en in de tas zit ook een klein tasje dat je kan los- en vastklikken om je kleine dingetjes in te stoppen. Veel liefde voor mijn nieuwe tas!

Locatie: Marolus Antwerpen // Jurk: Vila by Carrouche // Tas: Ralph Lauren by Duifhuizen // Sneakers: Adidas

Wat vind jij van mijn outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

14 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.