Back to the Eighties: Invisibobble Sprunchies

Back to the eighties never felt so cool, want Invisibobble brengt je nu behalve hun fantastische spiraalvormige haarelastiekjes ook scrunchies. Eindelijk! De scrunchies zijn terug! Ik heb zo lang gewacht op de terugkomst van dit fenomeen uit de jaren tachtig, en nu is het zover. Ik kreeg een pakketje met scrunchies opgestuurd, en vandaag vertel ik je waarom ik zo blij ben dat ze terug zijn. 

Ik hou van scrunchies dus ik was ontzettend blij met deze drie elastiekjes in leuke kleuren. Eerst wil ik het even hebben over waarom ik scrunchies zo leuk vind, en waarom ook jij een scrunchie moét hebben!

Ten eerste: scrunchies beschadigen je haar minder dan normale haarelastiekjes

Omdat ze veel zachter zijn door het stofje, zijn scrunchies veel milder voor je haar. Ze zetten minder druk op je haar, en trekken je haar niet uit. En nog een klein bonusvoordeel: ze zorgen ervoor dat je geen knik in je haar krijgt!

Je raakt ze minder makkelijk kwijt

Oké, het klinkt belachelijk, maar hey: een dikke, kleurrijke scrunchie is heel wat moeilijker om kwijt te raken dan een fijn, bruin elastiekje. Ik ben in de paar weken dat ik mijn nieuwe scrunchies heb nog geen énkele keer eentje kwijtgeraakt.

Ze zijn hip!

Haha, ik vind mezelf zo belachelijk als ik het woord “hip” gebruik, maar ik vond het in deze context wel gepast. Tegenwoordig zie je scrunchies weer overal, bij celebrities en op de catwalk, dus er is geen enkele reden meer om ze ouderwets te noemen.

De Invisibobble Sprunchies zijn schattige scrunchies, die een spiraalelastiekje binnenin hebben. Ze zitten heel comfortabel, en ze blijven ook nog eens supergoed zitten. Sinds ik ze aankreeg heb ik bijna niks anders meer gedragen.

Een scrunchie geeft je meteen zo’n speelse look, en dat vind ik er zo leuk aan. Je kan er veel kanten mee op, en het ziet er altijd leuk uit. Ik draag mijn scrunchies zelfs om te gaan slapen, zodat mijn haar niet te erg in de war raakt.

De Invisibobble Sprunchies zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL, maar ook online zijn ze te verkrijgen.


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

18 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.