Outfit: Give Me That Orange!

Vroeger gooide ik alles wat oranje was meteen in de vuilnisbak, maar tegenwoordig ben ik zo hard into oranje en warme gele tinten. Ze geven me zo’n zomers gevoel, en het is eens iets anders dan al die neutrale tinten. Het werd zelfs zo erg dat ik gewoon een volledig oranje pak bestelde. Je zag hem al voorbij komen in mijn shoplog video, maar vandaag toon ik je ook mijn volledige outfit. 

Zalig, toch, zoveel warme kleuren! Eergisteren was een prachtige dag, met veel zon en ik ben met Nikola naar Gent gegaan. We waren uitgenodigd om bij Mub’Art te gaan eten, en we maakten even snel foto’s in het citadelpark. Ik heb echt genoten van de dag!

Ik ben heel verliefd op Nikola, maar stiekem ben ik ook een klein beetje verliefd op mijn oranje kostuum van Asos. Ik hou van de kleur, en van de fit. De broek is een klein beetje cropped, en dat vind ik altijd zo elegant, en hij loopt breder uit naar beneden toe. Oh ja, ik mag ook niet de vouw vooraan in de broek vergeten, want daar krijg ik het altijd warm van!

De blazer is een wat langer model, met twee knopen en die ook wat getailleerd is. Hij is prachtig in combinatie met de broek, maar ook op een gewone jeans is dit een heel mooi statement jasje. I loooove it!

Mijn t-shirt heb ik al wat langer, en ik krijg hier altijd zoveel vragen naar. Hij is gewoon van Pieces, en ik heb ook een matching shortje in mijn kast liggen. Het is een van mijn favoriete tops geworden, ik vind dat het heel mooi bij mijn haar staat.

Het is al de tweede keer dat je dit tasje ziet, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn, want het is zo mooi! Ik wilde dit tasje al zo lang, en eindelijk heb ik het in mijn bezit. Het is zo’n mooi tasje, want het is heel neutraal, maar de kleine details maken het extra stijlvol. Deze is van Mario Valentino, hieronder zet ik een linkje!

En dan wil ik het alleen nog even hebben over mijn allernieuwste sneakers. Wow, hoe cool kunnen zwarte sneakers zijn? Deze zijn van Fabulous Fabs, een van mijn favoriete schoenenmerken sinds een hele tijd. Ze hebben een hele dikke witte zool, en de veters zijn cool, en de tekst op de achterkant, … Ik vind ze echt zalig. En ze zien er niet enkel heel cool uit, ze zitten ook heel fijn! Een dikke zool als deze geeft je rug véél meer ondersteuning, wist je dat?

Mijn enige accessoire dat ik draag is mijn armbandje van Daniel Wellington. Het is een heel fijn armbandje, dat niet echt hard opvalt, maar toch een mini dosis bling geeft.

Blazer: Asos // Broek: Asos // Top: Pieces // Sneakers: Fabulous Fabs //  Armbandje: Daniel Wellington

Ik kreeg vorige keer veel vragen of ik wat meer wou schrijven over herenkleding, omdat in mijn outfitpost samen met mijn vriend Nikola ik ook zijn outfit liet zien en dat vonden velen van jullie heel interessant om te zien! We vonden een webshop die we allebei top vonden, 2trendy.nl, en Nikola ziet het zeker zitten om zijn bestelling van 2trendy.nl aan je te tonen. Vind jij het ook interessant om wat meer over fashion voor mannen te lezen? Let me know!

Draag jij graag warme kleuren als oranje en geel?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.